|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V čem živite?
30.7.2005 2:53:31   
Anonimen
Ste v mestu ali na vasi? V hiši ali v bloku? Sami ali še s kom? Na svojem ali v najemu? Koliko m2 imate na voljo za svojo družino? Kakšno opremo imate? Katere priključke imate? Kaj se vam zdi, da vam manjka? Kakšne stroške imate s svojo streho nad glavo?

Mater, sem danes firbčna... :)-:)-:)-

Mi smo v mestu, v blokovskem naselju, v dvosobnem stanovanju, ki ima 60m2, smo v najemu in plačujemo 100.000 SIT najemnine in nekje 40.-50.000 SIT stroškov, poleg mene, Jana in mojega :love: živi z nami še sestra od :love:, imamo vso kompletno opremo in vse priključke, razen klime za poleti in ogrevanih tal za pozimi, prav bi nam prišlo, da bi imeli kopalnico ločeno od WC-ja in tudi ne bi škodovala še ena soba, ampak - kdo, :hudicek:, bi to plačal?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   V čem živite?
30.7.2005 3:05:52   
pika**
Prav zaradi oderuških najemnin raje plačujem banki 150.000 SIT mesečno kredita in sem z mojim :love:in :duda::modri::duda::modri: šefica v naših 200m2+vrt+maček+2zlati ribici. Bile bi 3 , pa je včeraj najstarejša crknila.:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   V čem živite?
30.7.2005 6:10:27   
CUKRČEK
Živimo na vasi, vse okoli je zelenje, imamo hišo, ki je od staršev, mi živimo na vrhu v svojem stanovanju.
S "sosedi" starši se fajn razumemo in nimamo kakih velikih stroškov s stanovanjem.
sicer je stanovanjce majhno toda v načrtu imamo svojo hiško. Poleg nas živi pri nas še naš :kuza:Amon in ribice. Imamo pa še eno staro hišo, kjer imamo malce kmetije.
To je to.....zaenkrat smo zadovoljni;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   V čem živite?
30.7.2005 6:25:57   
anajmad
Živimo sredi mesta ob:morje:,imamo 82m2-štirisobno(ker upam,da nas bo enkrat 4),imamo:kuza: in papagaja.
To je za nas dovolj.Mogoče,ko bova v penziji,da bi si kupla eno hiško v rovtah,ampak to je še daleč....
Bili smo pa 8 let najemniki,tako da vem Kerensa kako je to.Zdej pa smo že 4 leta na svojem.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   V čem živite?
30.7.2005 6:46:42   
Muffin
Zivim v mestu, v bloku, vendar je na sreco okrog bloka kar dosti zelenja.
Stanovanje ima okrog 57 m². Od vceraj sem sama, namrec moj hrcek je vceraj poginil :((

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   V čem živite?
30.7.2005 6:55:48   
Lunca1
Mi živimo v mestu, v fantovem stanovanju, 100m2, s pogledom na rečni kanal9nebesa. V hiši oz. "bloku" pa stanujejo še fantovi starši, stric z družino, pa še bratrančeva firma. Stanovanje je super, ima pa 3 pomanjkljivosti: taščo 2 nadstropji višje, sicer lep rečni kanal in cesto direkt pred hišo (nevarnost za otroke).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   V čem živite?
30.7.2005 7:59:38   
LARIKA
Živiva pri njegovih starših v 3 sobnem stanovanju. Imava samo eno sobo, kuhinjo si zaenkrat še delimo, in zaradi oderuških najemnin ne nameravava v najem,ampak bova še malo počakala,vmes še privarčevala,potem pa stisnila kredit za enosobno stanovanje.
Ko bova kupila stanovanje pa ga bom poslikala z vsem strani in se seveda považila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   V čem živite?
30.7.2005 8:32:03   
*maja
Mi živimo (moj :love:, pa dva mala :hudicek: + :duda: ) na vasi v hiši skupaj z bratom od mojega :love:. Mi imamo mansardno stanovanje 110 kvadratov, za hišo lep travnik in terasico, ki ji senčko dela trta :bravo:.
Skratka uživamo na svojem v ljubem miru in naravi :)-.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   V čem živite?
30.7.2005 8:32:17   
šnucika
v hiši....na vasi....pa čeprav je to obala....no,sem kakšne 3 km zračne linije od morja...;)
360 kvadratov,spodaj starši in en pes,vmes brat z družino,gor pa jaz in moj dragi in moj 5o kilogramski pesjan Toby.Zaenkrat še rihtamo najino stanovanje,saj je bilo zadnje narejeno.....pa bo.....dokler se najin mišek rodi.....:duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   V čem živite?
30.7.2005 8:51:29   
rija
madonca kerensa, taka najemnina je pa huda!!!:hudicek::((

zaenkrat v mestu, 40 m2,blok, jaz in moj :love: v najemu, 124 eur pa stroški.

čez par mesecev: na vasi, hiša, 200/360 m2, stroški:zmeden:oprema: vse kar si lahko zaželiš! še :duda: pride, pa :kuza: pa smo kompletni!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   V čem živite?
30.7.2005 8:56:59   
Anonimen
V lastniškem dvosobnem stanovanju, 54 kvadratov, na robu mesta, v blokovskem naselju, ki pa je mirno in urejeno. Super se počutimo, le še kakšna soba bi nam prav prišla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   V čem živite?
30.7.2005 8:57:20   
lucika
v bloku, v najemu. 50+stroski, 54 kvadratov. Upam, da nama bo uspelo nazaj na vas. v eno malo luštno hiško. lahko je samo eno drevo, pa lezalnik. najbolj idealno bi blo pr kakem oceanu; ampak, to je za en post nizje, pa tud tu se res res ne bi branla:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   V čem živite?
30.7.2005 9:08:58   
Anonimen
Zdaj:
- v najemu 24m2, lepo, če bi bilo vzdrževano ali obnovljeno - folk misli, da bo dnar kar sam v žep skakal.

- v bloku, stolpnici

- sama, mogoče si omislim mačko ali psa ali pa otroka

- sanje spet it živet v lastniško stanovanje cca. 56m2 - ampak so samo sanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   V čem živite?
30.7.2005 9:12:19   
Anonimen
Po dolgih letih odrekanj sva si končno priborila lastno hišo,ker pa je stara požira denar za popravila.
Pa kaj pol sam da imamo lastno streho nad glavo,da smo na svojem.
Hiša pa stojo v zaledju Kopra na mirnem idiličnem kraju s pogledom na morje ampak na žalost ne našim,pred nosom imamo Tržaški zaliv.
Sroški so precejšni,kar groza me je ko moram spet naročit nafto:(Kvadrature je 150.Vrt je že džungla,ker se v tej vročini nikomur ne ljubi kosit.:morje::morje:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   V čem živite?
30.7.2005 9:13:22   
Anonimen
Na vasi v hiši :love: staršev imava na vrhu svoje stanovanje. Moti me, ker nimamo ločenega vhoda, tako da moram vedno mimo "taščine" spalnice hodit, najhuje je če pridemo pozno domov. :grrr: pol jih pa poslušamo.
Ja pa nimamo vodovoda!!!!! (si morte mislit v tem 21.stoletju??? se ne lažem - imamo "štirno" tako da voda ni ravno najboljša (deževnica), ko nam jo pa zmanjka nam jo pa gasilci pripeljejo (imamo eno napravo, ki črpa vodo), ja pa zdraven hitre ceste živimo - tako da me moti hrup - to noč je blo grozno, ker vsi proti Hrvaški rinejo.
Stroški - elektrika na dva meseca, internet, hrana.
Glede opreme - manjkata samo še dnevna in otroška soba - vse bo še letos, smo pa v pufih do vratu (brez njih ne gre, ker nimamo visokih plač),
bi pa po eni strani raje imela samo eno malo garsonjero, brez tašče na vratu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   V čem živite?
30.7.2005 9:33:53   
CatJa
V mestu, 5 min hoje do centra mesta, v mirnem naselju (vecinoma sami penzionisti okrog nas). V hisi, mansardno stanovanje, skupna povrsina cca. 170 m2, s tem, da od tega 30 m2 se ni urejenih, so pa namenjeni za 2 otroski sobici. Ker smo se vselili sele decembra, je oprema popolnoma nova (razen TV-ja), manjka pa se marsikaj, pa ni panike. Klima pride po dopustu.
Stroski? 100.000 samo za kredite za hiso, ostalih poloznic cca. 40.000.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   V čem živite?
30.7.2005 9:34:21   
Maxica
Živimo na vasi, v hiši mojih staršev, stanovanje smo si uredili eno nadstropje nad starši. Zaenkrat smo po sili razmer lani uredili cca.50m2 stanovanja, imamo pa prostora vsaj še za tri spalnice, ampak še tuhtamo, ali raje ne bi šli na svoje. Enkrat. Ko bo denar.:zmeden2: Opremo in priključke imamo vse, kar potrebujemo.:bravo:Manjka nam edino mogoče otroška soba. Moji starši so tako dobri9nebesa, da zaenkrat plačujemo le eno položnico (ali komunala ali elektrika), ostali pa oni. Tako da se ne morem kaj zelo pritoževati, je pa res, da je fajn, če si na svojem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   V čem živite?
30.7.2005 9:52:22   
Marogica
Mi (dva fantka, mož in jaz+kuža) živimo v mestu, ob reki, vendar izven strogega centra, v zelenju. Stanujemo v lastniški hiši (250m2+1000m2 parcela). Hiša je v celoti naša, tako da plačujemo samo stroške, ki znašajo približno 50-60 tisoč SIT, pa seveda različna popravila hiše in investicije je treba še dodatno računat (hiša je kot sod brez dna)
Opema je bolj moderna, vendar imamo nekaj starin (podedovano po moževi strani), zato sta dve sobi bolj kombinacija moderno-staro.
Manjka nam kopalna kad!!! NA žalost imamo samo dva tuša, na bano nismo mislili.
Drugače pa pri opremi nismo preveč zahtevni (Ikea). Klimo imamo, uporabljamo jo le v primerih tropske vročine (takšna kot je sedaj), drugače ni vedno nujno potrebna, ker stanujemo ob reki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   V čem živite?
30.7.2005 10:06:58   
Anonimen
Waw, vsi imate ene velike hiše. Midva z :love: sva pa v Ljubljani v bloku v lastniškem enosobnem stanovanju (40m2), prostora za domače živalice ni, razen za mravlje faraonke, ki pa so prišle proti moji volji (:((:((). Upava, da bo za večjo gužvo v najinem stanovanju naslednjo pomlad ali poletje poskrbela kakšna majhna štručka:duda:.
Želiva si hiško na najini parceli na vasi, vendar imava probleme z butastimi sosedi :((:((:((:((:((:((.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   V čem živite?
30.7.2005 10:07:27   
SašaR
Stanujem na obrobju mesta (manjšega), okrog nas so v večini upokojenci, vendar je po novem veliko mladih družin tudi. Stanujeva v hiši mojih, eno nadstropje višje. Velikost je ene 70m2, ker ima brat v uporabi še sobo in delovno sobo. Tako upam da ga bova, čez par let lahko preselila v delovno sobo, da dobiva še otroško za malo pikico. Stene so debele cca 50 cm, tako da je klima sedaj kar pravšnja, samo oken se ne odpira, sicer nas bo pobralo.
čez par let se pa nameravava lotiti hiške, na vasi, kjer je samo zelenje in travniki,...Upam!9nebesa
Čim hladnejši dan želim!LP:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   V čem živite?
30.7.2005 10:08:28   
SašaR
Še stroški; plačujeva 2/5 vseh stroškov, ker nas je v hiši 5, midva sva zaenkrat le 2.
LP:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
30.7.2005 10:15:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   V čem živite?
30.7.2005 10:16:42   
k1
smo lastniki 2,5 sobnega stanovanja na vasi, 68m2, razen zgornjih sosedov, ki so pravi divjaki, nam nič ne manjka, vseeno pa gradimo hiško, da bomo končno meli svoj mir. selimo se predvidoma konec drugega leta, to stanovanje pa bo šlo v prodajo.

stroški? kaj vem - položnice pač - mogoče 40 jurjev?? :zmeden2::zmeden2::zmeden2: nimam pojma, nekaj so položnice, nekaj trajniki....

kaj bi spremenila? trenutno bi menjala samo zgornje sosede :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   V čem živite?
30.7.2005 10:17:13   
Kalina
ufff kr zjokala bi se zdej, rija a ti mislis da kerensa veliko placuje...huh, jst placujem za garsonjero, 24m2; 205 eurov + stroske - priblizno 25000sit! Res da je lokacija pac taksna; moste - zelena jama.. Pred blokom je travaaaa, za blokom pa vrtec :bravo: No kokrkol, moj :love: ima drugac tudi eno garsonjero v lastnistvu, sam jo daje v najem, ker zdej bodo obnavljal te bloke v druzinska naselja, tko da bova prodala do naslednga leta in kupila 3 sobno stanovanja, no ja vsaj upam...aha pa se to, nevem zakaj, ampak nikoli nebi mogla ziveti v hisi, nevem, neznam opisati, bojim se biti v tko velkem, sploh pa k vem kaksno sluzbo ma moj, pa ga skor nc ni doma...umrla bi pomoje od straha, jst mam rajs stanovanja, k mas podkontrolo vse 8);)

no tkole, sm zdej k sm to brala, ugotovila da sm najvecja sirotinja kle, uhh:ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   V čem živite?
30.7.2005 10:25:12   
dinika
Mi smo iz mesta, v bloku, v 2,5 sobnem stanovanju, ki ima 68m2, mesečnih stroškov imamo za 100.000 SIT. Zravem mene stanuje mama, sestra, partner, otrok,:kuza: in :muca:.Nesrtpno čakamo dan D, ko se bo sestra odselila. Imamo vse priključke, razen klime.
Aja; kopalnica in wc sta ločena.

:rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?