tia
|
Pozdrav :(,:(( je bolj žalosten :(,ker sem pa včeraj obljubila ko bom lahko se oglasim,no le na hitro ker imam strogo ležanje,pa ko malce dlje sedim me že križ boli,pa vse dol tišči. Morem se ZAHVALITI vsem PUNCAM,ki držite pestimki ste me in me še bodrite naj se držim.Še posebej pa se morem zahvaliti naši predragi Anitki,ki je res pravi :angel: ,ki nas čuva.Pa potem Koali,Gei1,Pii73 ,Bambi,Piki74 pa vsem ostalim ,ki ste me preko sms-ja še dodatno bodrile. Pa naj na hitro sploh povem kaj in kako je z mano. Že v torek popoldne se nisem kar dobro počutila,bila sem pri frizerju in ko sem prišla domov me je nekaj v križu začelo bolet,pa sem šla takoj v posteljo počivat.Potem sem pa za moj roj. dan,ki je že minil povabila sodelavce na večerjo že pred več kot tednom,pa seveda moreš iti,tako da sem komaj preživela večer kako me je ta križ bolel.Popoldne sem še klicala mojo g. in jo vprašala ali je to dobro ,da mene tako križ boli,pa je rekla no malo te že lahko boli ali ne pa hudo,pa naj takoj zjutraj pokličem,če bom videla da ne bo nehalo. Ali ko sem zjutraj vstal je še bilo hujše,pa še kar kri se je pokazal,takoj sem šla k njej.A ta kri ne da bi nehala je kar lepo začela tečti,tako da napovedi niso kaj lepe,sedaj sem dobila tab za zaustavitev krvi in STROGO ležanje. Bom videla kaj bo iz tega,sem že malce predoga me že na to križ opozarja,vse ostalo pa ko bom vedela kaj več. HVALA,HVALA,punce!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za vse vas. LP Tia Za vsako ena dišeča :rozica:.
|