|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VSEM PUNCAM HVALA !!!!!!!
7.10.2004 19:32:08   
tia
Pozdrav :(,:((

je bolj žalosten :(,ker sem pa včeraj obljubila ko bom lahko se oglasim,no le na hitro ker imam strogo ležanje,pa ko malce dlje sedim me že križ boli,pa vse dol tišči.

Morem se ZAHVALITI vsem PUNCAM,ki držite pestimki ste me in me še bodrite naj se držim.Še posebej pa se morem zahvaliti naši predragi Anitki,ki je res pravi :angel: ,ki nas čuva.Pa potem Koali,Gei1,Pii73 ,Bambi,Piki74 pa vsem ostalim ,ki ste me preko sms-ja še dodatno bodrile.

Pa naj na hitro sploh povem kaj in kako je z mano.

Že v torek popoldne se nisem kar dobro počutila,bila sem pri frizerju in ko sem prišla domov me je nekaj v križu začelo bolet,pa sem šla takoj v posteljo počivat.Potem sem pa za moj roj. dan,ki je že minil povabila sodelavce na večerjo že pred več kot tednom,pa seveda moreš iti,tako da sem komaj preživela večer kako me je ta križ bolel.Popoldne sem še klicala mojo g. in jo vprašala ali je to dobro ,da mene tako križ boli,pa je rekla no malo te že lahko boli ali ne pa hudo,pa naj takoj zjutraj pokličem,če bom videla da ne bo nehalo.
Ali ko sem zjutraj vstal je še bilo hujše,pa še kar kri se je pokazal,takoj sem šla k njej.A ta kri ne da bi nehala je kar lepo začela tečti,tako da napovedi niso kaj lepe,sedaj sem dobila tab za zaustavitev krvi in STROGO ležanje.

Bom videla kaj bo iz tega,sem že malce predoga me že na to križ opozarja,vse ostalo pa ko bom vedela kaj več.

HVALA,HVALA,punce!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za vse vas.

LP

Tia
Za vsako ena dišeča :rozica:.
Neposredna povezava do sporočila: 1
7.10.2004 19:46:16   
Janeja
:bravo:Tia,

res sem vesela, da si se oglasila, saj smo že cel dan nestrpno čakale na dobro novico. :bravo:

Verjamem, da si malo žalostna, ampak pikica je še vedno pri tebi. :bravo: Sigurno je :duda: dovolj močan, z vsemi dobrimi željami in :miska: in :angel: iz RR pa itak ne more bit drugače, kot da bo na koncu vse dobro.

:rozica::rozica::rozica: zate pa kup dobrih želja

Janeja

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2004 19:53:40   
Anitka
Hojla Tia!

Jaz še vedno držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: in upam, da se bo vse dobro izteklo. Mora se! Sprejmem še eno M samo da tebi uspe zadržati pikico. Res upam, da bodo naši :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvali pikico v tvojem trebuščku.

Tia moja draga ti kar lepo počivaj, na srečanje verjetno žal ne boš mogla iti, bosta pa prišla na naslednje. Me pa bomo na srečanju še dodatno stiskale pesti zate.

Punca drži se in srečno. Pa se SMS-ave.

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2004 20:02:41   
ninca
tia...:bravo::bravo::bravo:...samo da je vse OK s tabi in da je :duda: še vedno pri tebi 9nebesa

želim ti vse naj naj v prihidnjih dneh :angel: in držim pesti zate in za :ups: :miska::miska::miska:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2004 20:07:51   
Anonimen
Tia, držim pesti še naprej....počivaj in pošlji raje SMS Anitki oz. ostalim, da ti ne bo treba sedet:)
Držim pesti pe naprej!!!:miska::rozica::miska::rozica:
lp,:fis:

(odgovor članu tia)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2004 20:54:26   
pika74
:rozica:Tia:rozica:,

Počivaj - počivaj - počivaj in čuvaj pikico. Me smo v mislih s tabo:miska::miska::miska::miska:.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2004 21:06:33   
tinkamiška
Uf, sem si malo oddahnila!
Držim pesti zate in za tvojo pikico!!:angel::angel::angel:

Tinka

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2004 21:27:29   
cat
Tudi jaz se pridružujem lepim željam, da se bo vse dobro izteklo in stiskam pesti zate:miska:, in rade volje tudi jaz vzamem še eno M (ki me bo, vsaj tako se mi zdi, pravkar obiskala:grrr:)v zameno za tvoje dobro. Naj te :angel: čuvaju.

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.10.2004 21:31:35   
eva1
Draga Tia, tudi pri nas močno držimo :miska: :miska::miska:zate in za tvojega:duda:!
Naj te :angel::angel::angel: čuvajo!

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.10.2004 7:03:46   
neni
Ahoj !:bravo:
Šele sedaj sem našla odgovor na moje vprašanje.
:bravo::bravo::bravo:
Ful sem srečna. Ju hu hu
Kar vriskala bi.
Ne spusti svoje pikice in počivaj :rozica:, vse bo v redu.

lp Neni

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.10.2004 7:19:47   
drejci
Tia,
tudi jaz držim :miska:, da bo vse ok in, da pikica ostane pri tebi9nebesa

Ti zdaj samo počivaj in misli na vaju z :duda:, kako in kaj boš pa že kasneje poročala.....

...naj vaju :angel::angel::angel: čuvajo...

lp,
:muca:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.10.2004 7:22:07   
klarisa
Tia, kak sm vesela, da je vse ok! Tle na forumu so bile vse misli usmerjene k tebi-pozitivne seveda! Zdej pa lepo počivaj in se pusti crkljati!

:rozica: zate!

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.10.2004 7:41:31   
ZARA
pazi nase in na :duda:...

papa :pujs: za sreco

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.10.2004 10:04:45   
bambi
Draga Tia, veš veliko punc krvavi med nosečnostjo, to še ne pomeni, da se bo slabo končalo. Ti samo verjemi v najboljše in počivaj. Me bomo držale pesti in navijale za tvojo :duda: da bo dovolj močna in ostala v tebi.
Veliko je sedaj odvisno tudi od tebe in tvojih gledanj. Bodi pozitivna v teh dneh, ne veš koliko to pomaga malemu :duda:.

VEliko mislim nate...

Tvoja BAmbi :rozica:

Joj, kako lušno poglej :pujs::pujs::pujs::pujs: za srečo

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.