Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: VRTEC MURSKA SOBOTA - ZELO POHVALNO 28.12.2005 12:34:35
|
|
|
|
Cikica
|
Ja res pohvalno ,v vrtcu so dobili ko je bil Dedek Mraz res lepo ,sem bila presenečena.Sicer pred Gradom nisva bila in mi je full žal,drugo leto pa sigurno. Lp,Cikica
|
|
RE: VRTEC MURSKA SOBOTA - ZELO POHVALNO 28.12.2005 12:48:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mi smo zaspali in prišli pozneje. Sicer se pa ni pred gradom dogajalo nič zaradi snega! Darila so pa res lepa in precejšnje vrednosti. Za Živo je to bil to že drugi Dedek Mraz in se ni nobenega bala. Čestitke vrtcu!!!!!!!!! LP
|
|
|
|
RE: VRTEC MURSKA SOBOTA - ZELO POHVALNO 28.12.2005 13:05:46
|
|
|
|
KIRA
|
naša pa se je bala - dedka (mojega fotra) se tudi boji, ker ima dolgo brado in globok glas. pa čeprav ji noče nič hudega, se punca vsakokrat joka in noče iz mojih rok. vedno skrije nosek v mamino ramo. ne vidi ga dosti, kakih 2x ali 3x na leto, pa se ga boji. pri dedku mrazu ni blo tak hudo, je samo jokala, je pa vsaj gledala okrog. drugo leto bo bolje ko bo večja, in jo ne bo več strah... se je pa doma zelo veselila daril škoda je blo edino le, da ni blo nikjer kake table ali obvestila. več staršev je zmedeno iskalo dedka mraza kot mi, preden smo pogruntali, da je bil pred grajsko kapelico v avli.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......