zabica26
|
IZVIRNO SPOROČILO: čuči slišala sem da je precej nestabilen,da se je eni skoraj prevrnil z otrokom vred seveda.večina pravi da je samo lep in moderen,drugače pa nepraktičen,prelahek,slabo vodljiv,in neudoben za otroka,da se zelo trese med vožnjo po asfaltu,za na makedam,travo in sneg pa sploh ni..je to res,se mi zdi da toliko nepravilnosti za tak denar že nemore biti.prosim za odgovor ker mi je ful všec in bi ga res rada imela.hvala najprej verjetno so ti to povedale same uporabnice stokke-ja. voziček je med težjimi modernejšimi vozički , vodljiv je brez težav - probaj v trgovini...ene par vozičkov pelji en krog...z obema rokama, pa z eno roko, pa nared en krog, pa na mestu obrni za 180 stopinj... pa boš mela mal občutka neudoben za otroka? tega ne vem...naš hudo udobno lenari... to sem pa že rekla, da je za na lep teren...pesek, trava odpade oziroma men ga je škoda...je bolš kupit še en terenski voziček al pa nahrbtnik, če ste hudi "terenci" lahko rečem, da je v primerjavi z našim drugim vozičkov veliko bolje, ker imam otroka višje, se ne sklanjam toliko, je lahko v vozičku z mano za mizo, ko gremo vn kaj pojest in popit, je zelo lep (al pa grd-odvisno koga vprašaš) sicer pa je odločitev tvoja... vem pa, da tiste punce, ki so imele kakršnekoli reklamacije, so dobile nadomestni stokke voziček, deli so dobavljivi, pere se brez težav (preverjeno)...skratka...ne poslušaj nas na forumu, ampak pejt testirat...pa kakšno ammico s stokke vozičkom na cesti ustavi in povprašej...mene jih je že kar nekaj in sem jim dala mal za sprobat, da so mele občutek kako zgleda natovorjen voziček
|