Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: VOZIČEK HAUCK TRAXX-JAGUAR 4 - mnenja? 13.2.2008 20:11:09
|
|
|
|
tweetek
|
Midva sva kupila in ga zdaj voziva po kuhinji ker na uporabnika še čaka ... Zgleda lepo, hitro obvladaš razne funkcije, za uporabo v praksi pa moramo še mal počakat....
|
|
|
|
RE: VOZIČEK HAUCK TRAXX-JAGUAR 4 - mnenja? 13.2.2008 20:49:06
|
|
|
|
copatek
|
Edina in velika pomanjkljivost je, da je zelo težak, tako da kar mišice dobivaš, ko greš v klanec. Da ne govorim, če ga je treba nesti po stopnicah - joj, joj.
|
|
|
|
RE: VOZIČEK HAUCK TRAXX-JAGUAR 4 - mnenja? 15.2.2008 20:35:01
|
|
|
|
borovnička
|
No, mi smo ga pospravili pred parimi meseci in ga bomo verjetno prodali. Je zelo udoben, stabilen in varen voziček. Najin Nik se je zelo dobro počutil v njem. Same pohvale, res. Če bi zdaj izbirala, bi izbrala enakega. Edina slabost je res teža, pa mogoče v določenih situacijah to, da niso za 360 vrtljiva kolesa. Pozdravček
|
|
RE: VOZIČEK HAUCK TRAXX-JAGUAR 4 - mnenja? 17.2.2008 17:23:36
|
|
|
|
ataner
|
Se kar oglasim na ZS! Če ga boste prodali, ga ne potrebujete več? Kakšne barve pa je? Ste mogoče razmišljali kaj o ceni? Trenutno so imeli razprodajo teh vozičkov z 50% popustom, pa je finančno malo zaškripalo in ni šlo skoz. Voziček mi je pa zelo všeč namreč in pravijo da spraševanje nič ne stane. LP
|
|
RE: VOZIČEK HAUCK TRAXX-JAGUAR 4 - mnenja? 17.2.2008 17:25:30
|
|
|
|
ataner
|
Sem ga malo pobiksala in ni bilo ZS. Upam da boš videla post, borovničevka!
|
| Stran: [1] |
Ime za punčko?SAFIRAMia (
41%)
Mija (
11%)
Maša (
43%)
Mia Maša (
3%)
Mija Maša (
2%)
Število vseh glasov: 274Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!