Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
VOZIČEK-POMOČ še enkrat 16.7.2005 9:47:34
|
|
|
|
Jančika_
|
Spet jaz:). Naš voziček nima takega ročaja, ima pa zadaj okence, skozi katero ves čas vidiš otročka. Nekaj časa sem imela sposojen voziček, ki je imel tak ročaj - je fajn zadeva, a ne nujna. Ko sem izbirala voziček, so pri meni prevagale druge lastnosti (po višini nastavljiv ročaj, srednje velika kolesa, spredaj vrtljiva, ročaj ne na marelo, ampak cel; da se poleže do konca, ne predrag...) in sem našla samo enega, ki je imel vse to. Nikoli pa nisem niti malo pogrešala tega ročaja, niti ni kazalo, da malega kaj moti.
|
|
|
|
VOZIČEK-POMOČ še enkrat 16.7.2005 11:01:05
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz sem imela prvi voziček, ki je imel vse to kar je naštela Jančika pa še prestavljiv ročaj. Samo je bil pred 4,5 leti enkrat dražji kot ta, ki smo ga kupili sedaj. Sedaj pa imamo tudi Haucka in ni prestavljiv ročaj ampak se pa lahko sedež obrača, pa je tudi v redu! No, bomo še videli. Upam, da je v redu!
|
|
|
|
VOZIČEK-POMOČ še enkrat 16.7.2005 19:26:18
|
|
|
|
ameli
|
Midva sva se pravkar vrnila iz nakupovanja. Kupila sva Haucka, ampak ta ima mož nost menjave ročaja na obe strani. Zraven ima še torbo za prenašanje otročička. Bile je izjemno znižan, saj sva zanj porabila le 120 EUR:bravo::bravo::bravo:.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?