|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VOŽNJA AVTOMOBILA!!!
19.11.2004 12:19:33   
sebtan
pozdravček, sem 14 dni pred rokom in moj dragi mi od včeraj dalje ne dovoli več, da vozim auto!o kriza, da ni dobro, pravi in kaj jaz vem kaj, ....ma saj vem, ampak par kilometrov, da se kam odpeljem u muving...tu doma bom umrla od dolgčasa!!!:((:((
sej berem knjige in revije, posprauljam, kuham, sadim tulipane, ma ne vem no....ti postane dolgčas skozi doma??a?
in še on dela vsak dan od 8-18...ke lepo...
mah, a ima kira podobno zgodbo??kako ste jih kaj prepričale, da nosečnost ni bolezen.??
PS. aja, počutim se super, vse je ok, že celo nosečnost in še mam možnost za čez rok, kr je še ful plodovnice in plod se še nio spustu..
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   VOŽNJA AVTOMOBILA!!!
19.11.2004 12:24:24   
Anonimen
Saj veš, da ti tvoj dragi samo dobro hoče. Saj ne gre za to, da zdaj ne bi mogla več vozit. Gre za to, da je trebušček tako ogromen, da če se zaletiš, bo najbolj nasrkal trebušček, volan in armatura sta namreč nevarno blizu. Kaj če dobiš močan popadek in zaradi tega izgubiš nadzor nad vozilom?
Nič dobrega , kajne?

To so sicer skrajni primeri, hočem ti le povedat, da ubogaj dragega in počivaj te zadnje dni, ki so ti še ostali. Razmišljaj kako bo, ko boste trije, pa bo čas hitro minil!

(odgovor članu sebtan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   VOŽNJA AVTOMOBILA!!!
19.11.2004 12:25:40   
Erdbeere
jest sem se še en dan pred porodom sama vozila...pa če ne bi mel moj na dan poroda dopusta bi šla pa sama v porodnišnico (sem mela pač navodila če do torka ne bo nič naj grem na pregled v porodnišnico, pa so bli lepo zjutraj že popadki) tko da ne vem...če se ti ok počutiš ga jest ne bi ubogala

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   VOŽNJA AVTOMOBILA!!!
19.11.2004 12:31:00   
sebtan
ja saj imate obe po svoje prau, sam on mi je prou kluče skril in hvalabogu ima tako službo,da je lahko u 15 minutah doma, in tudi pravi da je lahko on moj taksist, če hočem kam it naj ga kar pokličem, ma ni to, to saj veste....jaz bi sama mal pohajala pa kavičkala pa tko, kot prej...ki vem da se mi izteka čas in da ko pride Tija, bo ene par mescou kažin in se ne bom mogla niti depilirat..(tako se reče no)...:)-
ah kakorkoli že, preživela bom nekako...saj sem polnoletna in cepljena..:))
hvala punce
fajn se mejte

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   VOŽNJA AVTOMOBILA!!!
19.11.2004 13:05:06   
Anonimen
Imaš zelo skrbnega moža, tak se ne najde prav lahko. Bodi vesela in uživaj z njim!

(odgovor članu sebtan)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   VOŽNJA AVTOMOBILA!!!
19.11.2004 13:07:21   
xandra
hoj,
no, jest pa mam jutri rok, pa se še kar z avtom vozim. se kar dobro počutim in po moje ni problem. je pa res, da ko imaš popadke (vsaj jaz sem imela takšne) sama že ne bi mogla peljati. te kar prveč zvije.

po moje je najbolje, da svojega dragega ubogaš. že tako jih skrbi, če si lepo doma, kaj šele, da hodiš naokrog. pa še fino se jim zdi, če jih ubogaš, ko tako lepo skrbijo zate.

malo posurfaj, malo potelefonari in malo pomailaj, pa bo čas minil. držim pesti, da bo kaj prej in boš imela tako ali tako prijetnejše delo....

(upam tudi, da jaz ne bom preveč čez rok!)
imej se!

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   VOŽNJA AVTOMOBILA!!!
19.11.2004 13:25:48   
Dadi
Ha..midva sva šla en dan pred porodom moj avto kupit..in sem ga seveda pripeljala domov. Iz Kranja v Bohinj...nič posebnega...no ponoči se je pa začelo. Tvoj se boji zaradi kakšne nesreče. Povej mu, pas malo mu razloži da ti je dogčas. Sej mislim da bo razumel.

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   VOŽNJA AVTOMOBILA!!!
19.11.2004 13:45:35   
Blink1
Jaz sem se vozila do roka...po roku pa nič več:zmeden:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   VOŽNJA AVTOMOBILA!!!
19.11.2004 14:25:44   
kimi
men moj ni pustil od 3 meseca nosečnosti dalje:)-

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   VOŽNJA AVTOMOBILA!!!
19.11.2004 16:59:11   
Pupica
jaz sem se na dan poroda odpeljala še v LJ (CCA.60km v eno smer).Tako da mislim, da ni nč narobe če voziš avto.Pa sej porod ni kot srčna kap:)-:)-:)-:)-
:kuza:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   VOŽNJA AVTOMOBILA!!!
19.11.2004 17:58:18   
BONI*
Jaz se pa sama ne upam več kaj dosti okoli voziti, ker me včasih kar malo preveč zvije. Pa neudobno mi je tudi za volanom. Sama se peljem samo še do trgovine, to je par km, za ostalo pa prosim mojega da me pelje. In on se čisto strinja. Samo zaradi varnosti pač.

Lp, Boni

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   VOŽNJA AVTOMOBILA!!!
19.11.2004 19:41:53   
Pilar
Ja, jaz tud včeraj sklenila, da stillota ne bom več vozila, ker če si hočem sedež premaknit naprej, se moram čez trebuh sklont :grrr:, to mi pa čisto nič ne paše. Renault je pa bolj komot, vsaj meni. Moje mnenje: Če lahko - vozi, ampak ne predaleč. Naj te kaj slučajno med vpžnjo zagrabi, pa vse skupaj ne bo niti malo hecno...
lp :muca:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   VOŽNJA AVTOMOBILA!!!
19.11.2004 22:18:27   
Anonimen
kimi

Odg: VOŽNJA AVTOMOBILA!!! [19.11.04 ob 14:25] [Odgovori]
men moj ni pustil od 3 meseca nosečnosti dalje

:)- :)- :)- :)- :)- :)- :)-
smesna si

(odgovor članu sebtan)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   VOŽNJA AVTOMOBILA!!!
20.11.2004 7:00:50   
Spark
Jest pa imam rok sredi decembra, pa se tudi še kar sama vozim. Res pa je da me mami vedno nadere, ko me vidi v avtu. No ja vozim se pa samo po Ljubljani, na daljše relacije se sama ne upam.

Lp:metulj:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   VOŽNJA AVTOMOBILA!!!
22.11.2004 7:10:31   
Lunca1
Ojla!

Da se javi še ena voznica. Rok imam čez en teden, pa pridno letam naokrog, ker bi me doma samo pobralo. Če greva s fantom skupaj ven, sicer vedno vozi on. Drugače pa sama ne čutim čisto nobene ovire. Pridno se tudi privezujem, ker me pas čisto nič ne veže.

Je že tako, da moramo, zdaj ko smo še v enem kosu, obiskat še vse prijatelje :bravo::bravo::bravo:.

S popadki sicer ne bi vozila, če pa že par minut vožnje, počakat da pride in gre popadek, pol pa spet par minut, sam pol bi po moje ene 2 uri do Jesenic vozila :)-:)-:)-.

LP Lunca

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   VOŽNJA AVTOMOBILA!!!
23.11.2004 19:25:42   
deily
Pozdravljena
Jaz te popolnoma razumem. Tudi jaz sem cele dneve doma in se dolgočasim. Večinoma sem brez avtomobila, saj se moj dragi vozi na delo in dela od 6.00-17.00, ta ko da pride domov malo pred 18.00, če je kje malo dalje od doma.Čeprav sem komaj :nosecka:18t sem že 2t na bolniški. Pa kaj morem, tudi to bo minilo in upam, da hitro.
LP Deily in :duda:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   VOŽNJA AVTOMOBILA!!!
28.11.2004 20:02:18   
Abby
moja mama je vozila še tri dni čez rok. Jaz sama pa, če ne bi rodila ob roku, sem se nameravala sama peljati na kontrolo v porodnišnico.

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?