Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: VNETJE ŽELODCA in domača zdravila 17.11.2008 9:16:38
|
|
|
|
bobika
|
Korenike kolmeža. To je D pil, ko je mel vnetje želoca. Samo ne vem, če mu je to kaj pomagalo, ker je zraven jedel tudi neke tablete.
< Sporočilo je popravil bobika -- 17.11.2008 9:21:57 >
|
|
|
|
RE: VNETJE ŽELODCA in domača zdravila 17.11.2008 10:54:40
|
|
|
|
kakteja
|
Evo nekaj sem izbrskala, upam, da ti pomaga. ČRNI TRN { jeseni ima modre jagode, drugače ima bele cvetove { CVETOVI in PLODOVI – za urejanje prebave, npr. sok ali marmelada – proti zaprtju BRŠLJANASTA GRENKULJICA ¯ uporabljamo celotno rastlino, cvetočo (največ zdravilnih snovi) – za čaj ¯ roza cvetki, raste na vrtovih (plevel), leze po tleh ¯ ima zelo močne učinke, za zdravljenje dihal – bronhitis, astma, povečan holesterol (za zmanjšanje tudi ARTIČOKE), vnetje želodčne sluznice/gastritis PREBAVILA Pri gastritisu, vnetju želodčne sluznice, napenjanju: - bršljanasta grenkuljica - lučnik (sluz)/trobentica - kolmež (korenika močvirne rastline, pri nas redka) - tavžentroža - slezenovec - kamilica - sladki koren - janež - komarček - majaron Ê zmešamo v enakih delih in naredimo čaj
|
|
|
|
RE: VNETJE ŽELODCA in domača zdravila 18.11.2008 11:56:53
|
|
|
|
Abbott
|
Moj partner vedno priesega na kokakolo Nimam pojma zakaj.
|
|
|
|
RE: VNETJE ŽELODCA in domača zdravila 20.11.2008 14:11:06
|
|
|
|
s.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abbott Moj partner vedno priesega na kokakolo Nimam pojma zakaj. Ga vprašaš?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?