|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VIOLA TEST - Mueller
16.10.2006 10:18:04   
florena
Pozdravljene!
Včeraj je bil moj D dan. V soboto sem naredila test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti (Viola - Muller). Pokazala se je druga črtica ampak rahno obarvana. Torej ne tako močna, kot kontrolna... A je katera imela podobne izkušnje?  Bojim se, da se bo prikazala  user posted image  in spet ne bo nič. NAjbolje bo, da res počakam in naredim test jutri zjutraj.

Lep dan.F.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VIOLA TEST - Mueller
16.10.2006 10:26:32   
sonchek
Moje mišljenje je tako...da če se je pokazala črtica, potem nosečnost JE!!!!!user posted image user posted image user posted image

...kajti "skoraj" v nobenem primeru je drugače ne pokaže....seveda, pa čez kakšen dan naredi še kakšen test, ker verjetno je res še malo malo hormona....

Držim pesti in SREČNO!!! pa eno user posted image za srečo....

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu florena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2006 8:03:30   
mala zirafa
Moje čestitke!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2006 8:19:50   
Olivija
Mislim, da ti lahko čestitamo user posted image . Moja zelo rahla črtica iz Romed testa bo kmalu stara 14 mesecev.user posted image

(odgovor članu florena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2006 8:24:54   
Liona
Florena!!!!
Kako je? Sporoči in ne nas puščat v negotovosti. Jaz čakam še kakšno junijko 2007, da se mi pridruži....

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?