Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
VIC ZA LAHKO NOČ ------ZAKAJ JE ČOKOLADA .... 10.5.2005 1:28:53
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
> > >> > Sedijo Slovenc, Bosanc in Srb v gostilni in ga pijejo. Bosanc zeksa > > > svoje pivo, vrze prazen kozarec v zrak, potegne pistolo,nameri v > > > kozarec in na tla padejo kosčki stekla? Potem reče: "Hja, mi Bosanci > > > res nimamo bogate drzave, ampak si pa vseeno lahko privosčimo tolk > > > kozarcev, da ne rabimo iz istega dvakrat pit!" Ok, pijejo drugo > > > rundo. Srba je Bosančevo dejanje očitno navdusilo,saj tudi sam na > > > hitro zeksa, vrze prazen kozarec v zrak, potegne pistolo, ustreli v > > > kozarec, da se ta raztresci na tisoč kosčkov. > > > Potem reče: "Jah, tudi Srbija sicer ni bogata drzava, pa vseeno tudi > > > Srbi lahko pijemo vsakič iz drugega kozarca." Pijejo tretjo rundo. > > > Tokrat zeksa Slovenc, potegne iz zepa dve pistoli, nato ustreli > > > Bosanca in Srba ter rece: "Slovenija je res majhna drzava, toda teh > > > ****evih Srbov in Bosancev mamo tolk, da nam ni treba z istimi > > > dvakrat pit!?"
|
|
|
|
VIC ZA LAHKO NOČ ------ZAKAJ JE ČOKOLADA .... 10.5.2005 1:30:24
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
Zadeva: Končno vic o blondincu Blondinec se prezgodaj vrne iz slube domov in iz spalnice zaslii čudne zvoke. Steče po stopnicah in na postelji zagleda golo, prepoteno in sopihajočo eno. "Kaj se dogaja?" vpraa. "Srčni napad imam!" zasopiha ena. Blondinec se zapodi do telefona in ko ravno vtipka 112, priteče k njemu njegov 4-letni sin: "Ati, ati! Stric Stane se skriva popolnoma gol v tvoji omari!". Blondinec jezno odloi slualko, odkoraka v spalnico in odpre omaro. Zagleda popolnoma golega brata, ki sedi v omari in z rokami zakriva mednoje. "Ti presec ti," reče blondinec, "moja ena ima srčni napad, ti pa skače popolnoma gol po bajti in strai otroka!"
|
|
|
|
VIC ZA LAHKO NOČ ------ZAKAJ JE ČOKOLADA .... 10.5.2005 1:31:17
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
pozno zvecer domov. Jezna zena ga pricaka: - Kje hudica si hodu tolk cajta? Mo : - Tetovirat sem se dal! Zena: - Aja, kaj pa? Mo: - Sto evrov sem si dal tetovirat na tica. Zena: - A s' cist zmesan. Kva ti pa bo sto evrov na tiču? Mo: - Imam vsaj tri ideje : Rad gledam, kako moj denar raste. Vcasih se s svojim denarjem rad tud malo poigram. Namesto, da hodis okrog po nakupih,lahko ostanes doma in potegnes mojih sto evrov, kadar hoces! Lp J
|
|
|
|
VIC ZA LAHKO NOČ ------ZAKAJ JE ČOKOLADA .... 10.5.2005 1:32:46
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
ALI PAČ ,da bo mir za nekaj časa in malo smeha za lepo kožo.........
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?