|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VICTORIA HOLT
25.7.2005 15:03:59   
KATY&TIMMY
OJLA!mene zanima če katera bere njene knjige?:zmeden2:meni so zelo všeč in sem vsako vsaj 2x ali 3x prebrala;)me pa zanima ena druga stvar:ups:izdala je zbirko Hčere anglije,več knjig ki se nadaljujejo začnejo pa se z Čarovnico iz morja,pisala jih je pod imenom Philippa Carr;)a je katera prebrala in če je kako grejo točno po vrsti?:ups::zmeden2:
lp,Katja:morje::morje:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   VICTORIA HOLT
25.7.2005 15:06:22   
dory
no jest kot nepoboljsljiv romantik sem jih ful prebrala...se do pred nekaj let...in pol sanjarila sto na uro :)..zdej kako si sledijo ne vem,ker je le neki let od tega,sem jih pa noro rada brala :)

(odgovor članu KATY&TIMMY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   VICTORIA HOLT
25.7.2005 15:08:00   
KATY&TIMMY
meni so fantastične:bravo: ,lahke in romantične,tako da se lahko vsaj tistih nekaj trenutkov totalno "izklopim" in sanjarim:ups:;)

Neposredna povezava do sporočila: 3
   VICTORIA HOLT
25.7.2005 15:20:48   
frutka_
Jaz sem jih brala en čas v OŠ. Potem pa so mi postale malo tečne, ker so se zgodbe ponavljale.
Bila je revna in je spoznala bogataša z bolano ženo, pa imela sta pokvarjeno hčerko, ki ji je želela slabo...
Ni po mojem okusu.

Na morju raje preberem kakšne žgečkljive zgodbice. Da malo pospešijo bitje srca.
Predlani na morju pa sem mlela knjige od Slavenke Drakulić in en noro sober roman z naslovom Dala sem ti vse življenje Trikrat sem ga prebrala na morju.

Priporočam!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   VICTORIA HOLT
25.7.2005 15:38:16   
KATY&TIMMY
a ve mogoče katera za kakšno Holtovo internetno stran?:zmeden2::zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   VICTORIA HOLT
25.7.2005 15:52:27   
Anonimen
Katja, če ne bo prepozno, bom jaz enkrat proti koncu tedna pogledala v knjižnici ta vrstni red. Ponavadi v knjigo s svinčnikom vpišejo številko.
Sem jih pa tudi jaz brala v OŠ in prva leta srednje, potem so se pa tudi meni malo ponavljale. Sem pa z veseljem lani po ogledu Versaillesa prebrala Marijo Antoinetto.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   VICTORIA HOLT
25.7.2005 16:18:56   
nogometas
Ja, zgodbe so vse iste: revna guvernanta in stara graščina, itd... plaža, kaj pa čmo, ima pa mislim da Judežev poljub nepredvidljiv oz. nesrečen konec, tako da vsaj ena...
Prebrala sem pa vse, še kot osnovnošolka , to pa!

Največji vtis je naredila name Čarovnica z griča (Marija Jurić-Zagorka) ali v originalu Grička vještica, sicer izmišljena ampak precej zgodovine se najde v njej, tako da kar napeto branje, pa Mallenov zarod (3 knjige) je tudi takšno počitniško branje.

No, jaz pa zdaj prešaltala na Bradburyja, Fahrenheit 541 pa podobno klasiko (Huxley), zelo priporočam!!!
In zelo prav bi mi prišlo, če ima katera še kakšen predlog za počitniško branje (jutri odhajam namreč na morje)...

LP
J.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   VICTORIA HOLT
25.7.2005 16:20:15   
KATY&TIMMY
o hvala selena,ni prepozno ne:bravo:,sem bila danes pa je knjižnica totalno izropana:(,brala sem jih ene 4 leta nazaj,zdaj pa se ne spomnem več vrstnega reda:ups::(nočem pa spuščat knjige;)

Neposredna povezava do sporočila: 8
   VICTORIA HOLT
25.7.2005 16:23:20   
KATY&TIMMY
selena,a ti bereš tudi italijanske romane?:zmeden2:i grandi romanzi storici?od harlequin mondadori?:zmeden2:meni so ful všeč in jih kar požiram;)

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
25.7.2005 18:28:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 10
   VICTORIA HOLT
25.7.2005 18:54:20   
KATY&TIMMY
če bi razumela italijansko,jih je kar veliko takšnih žgečkljivih;):)-,kupiš pa jih tam kjer prodajajo časopise,so kot knjige imajo pa mehke platnice,in je kar dobro vse opisano:ups:;)

Neposredna povezava do sporočila: 11
   VICTORIA HOLT
25.7.2005 20:09:38   
Anonimen
Ne, ne berem italijanskih romanov. Jih pa bere sibil. :)-
Zadnje čase itak nimam veliko časa za branje. Sem pa bolj na kriminalkah, Hanning Menkell, (ali nekaj podobnega) je super.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   VICTORIA HOLT
25.7.2005 21:15:11   
tesa
Jaz imam celotno zbirko doma, sam kaj ko ne vem več kako točno grejo deli:zmeden: Že dolgo je tega ko sem to prebirala:zmeden2: Je pa kar nekaj takšnih, ko se nadaljujejo zgodbe o isti osebi.
Zdaj jih veselo prebira moja petnajstletnica:)- ampak pravi, da ne ve kako grejo nadaljevanja; še ni vseh prebrala.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   VICTORIA HOLT
25.7.2005 21:57:39   
KIRA
jest sem prebrala takorekoč vse, že pred leti. ampak sem se naveličala, ker so čist vse po enem in istem kopitu in že na začetku veš, kdo je morilec, pa da je glavna junakinja nedolžna...
v glavnem to čem rečt - ene 2 ali 3 so še zanimive, pol pa postane zadeva booooring.

če bi rada dobro knjigo brala, preberi knjigo MAŠČEVALEC. ni pretežko čtivo, men je bla super za na morje. ampak ne smeš bit hakelig, kar se seksa in kletvic tiče. pa okultizma.

Neposredna povezava do sporočila: 14
   VICTORIA HOLT
26.7.2005 7:20:01   
fionaP
Podobno branje je serija o Angeliki (avtorja žal ne vem na pamet)- lepa glavna junakinja, zgodovina in akcija :)-

Neposredna povezava do sporočila: 15
   VICTORIA HOLT
26.7.2005 11:11:21   
Pikabu
Jaz bi tudi rada vedela, kako gredo po vrsti. Jih imam, ampak sem jih brala v tolikšnem razmiku, da se nisem spomnila, kako bi šli po vrsti. Zdaj bi se jih pa z veseljem še enkrat lotila.

Neposredna povezava do sporočila: 16
   VICTORIA HOLT
26.7.2005 13:35:20   
KATY&TIMMY
pikabu,jaz imam seznam,ampak v angleščini:zmeden2:,naslove pa naši malo spremenijo tako da ne vem kako gre:zmeden2:v slo pa ni vseh knjig te zbirke,pri nas se začne z čarovnico.....,original so še dve prej:grrr:jaz ti lahko napišem v ang. pa ti pol v knjigah pogledaš:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 17
   VICTORIA HOLT
26.7.2005 15:13:31   
Pikabu
Katy, lahko. Ti kar napiši, jaz bom pa pogledala. Koliko pa je potem vseh knjig? Jaz jih imam 6.

Neposredna povezava do sporočila: 18
   VICTORIA HOLT
26.7.2005 17:25:46   
KATY&TIMMY
knjig je v originalu 19.bom napisala;)

Neposredna povezava do sporočila: 19
   VICTORIA HOLT
26.7.2005 17:30:35   
KATY&TIMMY
1. The Miracle at St. Bruno's 1972
2. The Lion Triumphant 1974
3. The Witch From the Sea 1975
4. Saraband for Two Sisters 1976
5. Lament for a Lost Lover 1977
6. The Love Child 1978
7. The Song of the Siren 1979
8. Will You Love Me in September? 1981
9. The Adulteress 1982
10. Knave of Hearts 1983
11. Voices in a Haunted Room 1984
12. The Return on the Gypsy 1985
13. Midsummers' Eve 1986
14. The Pool of St. Branock 1987
15. The Changeling 1989
16. The Black Swan 1990
17. A Time for Silence 1991
18. The Gossamer Cord 1992
19. We'll Meet Again 1993

tako so po vrsti original,pri nas ni vseh:hudicek: ,začne se z čarovnico iz morja(3) in pol naprej.verjetno tudi vmes kakšna manjka:zmeden2::zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 20
   VICTORIA HOLT
27.7.2005 10:57:24   
Pikabu
Uf, jaz jih imam samo 6, pa tiste ta prve nimam.

Tele imam jaz:

4. Saraband for Two Sisters 1976 - Sarabanda za sestri
5. Lament for a Lost Lover 1977 - Žalostinka za izgubljeno ljubeznijo
15. The Changeling 1989 - Zamenjani deklici
16. The Black Swan 1990 - Črni labod
18. The Gossamer Cord 1992 - Nervidna vez

Potem imam pa še Hčere Anglije. Kje je pa ta? Izvirnik je Daughters of England.

Joj, prav škoda, da ni vseh, tole bi pa bilo zanimivo brati, ker se nadaljujejo.

Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?