Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
VIšina plačila vrtca - prosim pomoč! 22.5.2005 21:22:47
|
|
|
|
Gina
|
Včasih se na občini (oz. csd-ju) tudi zmotijo. Pri meni so se že, pa sem veselo poklicala tja, od koder je odločba prišla, in jim razložila, da so se zmotili. Ni bilo treba sploh vloge vložit, so bili tako prijazni, da so mi čez 2 dni novo odločbo poslali na dom. Aja, deliti morajo s 3, če ste zdaj trije, logično. Pa še to, odločba iz vrtca se mora ujemati s tisto od otroških. na obeh piše kolikšen dohodek imate na družinskega člana za preteklo leto, tako da lahko preveriš. Če nista enaki, so se zmotili.
|
|
|
|
VIšina plačila vrtca - prosim pomoč! 23.5.2005 21:36:24
|
|
|
|
BokiMB
|
Sem že preverila na občini - vse moje prihodke iz leta 2003 so prišteli mojim prihodkom, ki jih bom imela v letu 2005. V letu 2003 sem bila honorarka, zdaj sem zaposlena. Pravijo, da se niso zmotili, ker po Pravilniku to tako je. Vseeno sem vložila pritožbo. Gre torej za to, da se mi štejejo dvakratni prihodki.
|
|
|
|
VIšina plačila vrtca - prosim pomoč! 23.5.2005 21:57:28
|
|
|
|
Gina
|
Saj si prav naredila. Če ti pa slučajno ne bi ugodili, pa čez tri mesece vloži ponovno prošnjo za znižanje plačila, zaradi spremenjenih finančnih razmer.
|
|
|
| Stran: [1] |
Tai/TajMeri 07Kako napisati ime: TAI ali TAJ?Tai (
42%)
Taj (
58%)
Število vseh glasov: 206Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!