|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VGNEZDITVENA KRVAVITEV???!!
29.8.2006 19:22:37   
Anonimen
Živjo!
Kako ste kaj? Zanima me če mi lahko katera pomaga. Zanima me namreč ali je vgnezditvena krvavitev vedno prisotna ali ne.( pri nosečnosti)

Hvala za odgovor
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VGNEZDITVENA KRVAVITEV???!!
29.8.2006 19:41:03   
lana38
Ne, dvakrat sem bila user posted image , pa nikoli nisem imela vgnezditvene krvavitve.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2006 20:51:52   
Anonimen
Vgnezditvena krvavitev ni nujna.

Sedaj bom pa jaz postavila še eno vprašanje na to temo in sicer me zanima naslednje:
včeraj je bil 28 dan ciklusa, ko sem zjutraj na hlačkah opazila vodeno krvav madež.Čisto svetel kot bi bila voda pomešana z kapljico krvi.Najprej sem pomislila da prihaja M, čeprav so moji ciklusi daljši.Ampak je ostalo samo pri vodenem madežu in nič več.Pa me zanima če bi to lahko bila vgnezditvena krvavitev, če se to ujema z 28 dnem ciklusauser posted image .Čisto sem že pozabila kako je z tem, kdaj v ciklusu naj bi bila (če sploh, ker vem da ni nujna) ali v času O ali v času prihoda M?!Istočasno me že 1 teden zlo močno špika po trebuhu, predvsem v predelu levega jajčnika, joški bolijo....
Pred 2 mesecema sem imela SS, tako da bi pravzaprav morala vedeti kako je z znaki, pa se kr nič več ne spomnim, zgleda sem od žalosti čisto zablokirala spominuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2006 21:14:32   
DORI
Srček
Do vgnezditvene krvavitve naj bi prišlo nekje med 6 in 9 dnem po oploditvi. Praviš, da imaš cikluse daljše od 28 dni, tako, da je možno, da je to. O naj bi nastopila 12 do 16 dni pred M, tako, da si malo izračunaj.
Srečno!

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?