Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
VESELO PRAZNIČNO JUTRO! 26.12.2004 7:48:28
|
|
|
|
SANDY
|
Morgen tudi vam...Trina se že veselo sprehaja tuki in čeblja-njen prvi stavek je KOLK JIH JE...kadar vidi na kupu povno istih stvari, npr. lučke na dreveščku...jest se samo smejem, ponovi pa že vsako besedo. V glavnem sem ponosna mamica ki sedajle uživa ob hčerki in :kava::kava: ati je šel pa na jago :)-
|
|
|
|
VESELO PRAZNIČNO JUTRO! 26.12.2004 9:22:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro...:kava: Bi mogla it še mal spat, da ne morem več zaspat zdej:zmeden: Sem šla spat šele ob 2h:ups: Dones majo 3 pupe rd:) Dve 1 leto in ena starina 20:)-:)-:)- lp,:fis:
|
|
|
|
VESELO PRAZNIČNO JUTRO! 26.12.2004 9:55:59
|
|
|
|
india
|
Dobro jutro, zame prav zares, saj mi je uspelo do malo prej spat:bravo::bravo::bravo::bravo:, sem namreč pšodobno kot Ribica šla spat skorajda po zajtrku,ob 4h..:(. Vsi ki praznujete, lepo praznujte, ostali pa se lepo cartajte danes,ko je nedelja!:kuza::kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|
VESELO PRAZNIČNO JUTRO! 26.12.2004 10:35:21
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-Jutro hči in ostale!!! Pozno prižgala rč.Tako grdo vreme je da se sploh ne čuti da so praznični dnevi.Toplota ki je zunaj podrla še zadnja upanja da bi tudi k nam na:morje:zaneslo kakšno snežinko:((tako da bi bili prazniki v stilu:)-:)-:)- Neva:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?