Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
VELIKI OTROK, MALA MAMA 13.4.2005 9:09:28
|
|
|
|
Amoss
|
Sama nosečnost je res grozna, vse me boli, noge pa najbolj.Malo pa me je strah, ker sem sliša da če je mama mala da otrok nima km rast in se zato rodi prezgodaj,..
|
|
|
|
VELIKI OTROK, MALA MAMA 13.4.2005 9:09:33
|
|
|
|
smrka
|
hej Tina31! Kako ves da ti uhaja plodovnica?? smrka :kuza:
|
|
|
|
VELIKI OTROK, MALA MAMA 13.4.2005 9:10:25
|
|
|
|
Tiamo
|
Višina nima veze z prezgodnjim porodom. Nič ne skrbi. Mali si bo pa v tvojem trebuščku naredil sam prostor, boš imela pač ogromen trebušček ali pa tudi ne. LP Tia74
|
|
|
|
VELIKI OTROK, MALA MAMA 13.4.2005 9:15:23
|
|
|
|
Amoss
|
Trbuh nimam kaj ekstra velik čeprav je do poroda še samo mesec in pol,...Nosim bolj odzadaj in najbolj trpi moj križ, sploh ne morem več nič normalno delat. Ja kako veš da ti uhaja plodovnica.Ker jez včasih ko grem lulat kr lulam,in lulam,...ko pa hočem ustavit, pa še kr teče.Ali imam rahlo maternično ustje al vrat al kaj je že to, al mi uhaja plodovnica?
|
|
|
|
VELIKI OTROK, MALA MAMA 13.4.2005 9:37:34
|
|
|
|
Amoss
|
Ker jaz imam namreč komaj 25.4. UZ pri G, do takrat je lahko že katastrofa ali ne? Misliš da bi bilo bolje da grem v porodnišnico na pregled?
|
|
|
|
VELIKI OTROK, MALA MAMA 13.4.2005 9:46:30
|
|
|
|
Amoss
|
No kr to da ko grem lulat in ne morem zadržat opažem že nekaj tednov(3), kaj je mogoče da bi mi tako postopoma odtekala?
|
|
|
|
VELIKI OTROK, MALA MAMA 13.4.2005 9:49:18
|
|
|
|
Amoss
|
Zdaj sem jih začela delati, ker prej nisem vedela da jih morem,pa jih zdaj delam kakih par dni,...To ni dovolj,ali ne?
|
|
|
|
VELIKI OTROK, MALA MAMA 13.4.2005 9:55:45
|
|
|
|
Amoss
|
Je možno da ti gre plodovnica med lulanjem.kako naj potem vem kakšne barve je saj je zmešana z urinom pa vonj ima potem verjetno tudi po urinu? Zdaj pa me že malo skrbi,...Bom pa kr danes stopila do moje G in vprašala, tako imam materinsko šolo,...
|
|
|
|
VELIKI OTROK, MALA MAMA 13.4.2005 10:44:33
|
|
|
|
janja
|
Jaz jih imam 155, pa sem našega kar 9 dni prenosila. No, res je šlo potem na knap, ampak rodili smo pa naravno. Trebuh sem imela pa ogroooomen. Plodovnico pa le pejt preveriti. Jaz sem jo imela na koncu zelo malo, tako, da ko so mi predrli mehur, skoraj nisem čutila, da bi voda odtekla. Je imel pa mali zato čisto suhe rokice in stopalčka.
|
|
|
|
VELIKI OTROK, MALA MAMA 13.4.2005 11:50:06
|
|
|
|
Amoss
|
Janja, koliko pa je vaš :duda: bil velik in težek? Za mojega so napovedali čez 4 kg in čez 50 cm,...
|
|
|
|
VELIKI OTROK, MALA MAMA 13.4.2005 13:51:28
|
|
|
|
viv_
|
Amoss, jaz sem tudi bolj pri malih, 160+nekaj cm, tamala se je pa rodila 3 tedne prezgodaj, velika je bila 54 cm in težka 3415g. Je bil pa porod povsem naraven - samo moji popadki.
|
|
|
|
VELIKI OTROK, MALA MAMA 13.4.2005 14:40:24
|
|
|
|
PiaM
|
Pri mojih 161 sem rodila po normalni poti 1 teden čez rok, imela sem pa trebuh, da so vsi spraševali če sta dva...Mala je imela 49,5 in 3200gr. :rozica:
|
|
|
|
VELIKI OTROK, MALA MAMA 13.4.2005 15:00:01
|
|
|
|
Kadija
|
Poglej, koliko nas je tamalih.:bravo:Sama setudi malo čez 160 in se teden čez rok z CR rodila 4250g in 53cm veliko deklico. CR so mi pa naredili, ker mi je oddtekla voda(ne postopoma, ampak od šuba ), se pa nisem po22 urah odprla več koz 1cm. Sama nosečnos, brez pripomb!:bravo:9nebesa
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?