|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VELIKI OTROK, MALA MAMA
13.4.2005 9:00:43   
Amoss
Mene pa zanima če kaj vpliva na prezgodnji porod to, da je otrok velik in težek, jaz pa sem mala 160 cm?
Ali ima otrok dovolj prostora v mojem bušiju???
Mislite da bom rodila prej?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   VELIKI OTROK, MALA MAMA
13.4.2005 9:09:28   
Amoss
Sama nosečnost je res grozna, vse me boli, noge pa najbolj.Malo pa me je strah, ker sem sliša da če je mama mala da otrok nima km rast in se zato rodi prezgodaj,..

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   VELIKI OTROK, MALA MAMA
13.4.2005 9:09:33   
smrka
hej Tina31!
Kako ves da ti uhaja plodovnica??
smrka :kuza:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   VELIKI OTROK, MALA MAMA
13.4.2005 9:10:25   
Tiamo
Višina nima veze z prezgodnjim porodom. Nič ne skrbi.

Mali si bo pa v tvojem trebuščku naredil sam prostor, boš imela pač ogromen trebušček ali pa tudi ne.

LP Tia74

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   VELIKI OTROK, MALA MAMA
13.4.2005 9:15:23   
Amoss
Trbuh nimam kaj ekstra velik čeprav je do poroda še samo mesec in pol,...Nosim bolj odzadaj in najbolj trpi moj križ, sploh ne morem več nič normalno delat.
Ja kako veš da ti uhaja plodovnica.Ker jez včasih ko grem lulat kr lulam,in lulam,...ko pa hočem ustavit, pa še kr teče.Ali imam rahlo maternično ustje al vrat al kaj je že to, al mi uhaja plodovnica?

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   VELIKI OTROK, MALA MAMA
13.4.2005 9:37:34   
Amoss
Ker jaz imam namreč komaj 25.4. UZ pri G, do takrat je lahko že katastrofa ali ne?
Misliš da bi bilo bolje da grem v porodnišnico na pregled?

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   VELIKI OTROK, MALA MAMA
13.4.2005 9:46:30   
Amoss
No kr to da ko grem lulat in ne morem zadržat opažem že nekaj tednov(3), kaj je mogoče da bi mi tako postopoma odtekala?

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   VELIKI OTROK, MALA MAMA
13.4.2005 9:49:18   
Amoss
Zdaj sem jih začela delati, ker prej nisem vedela da jih morem,pa jih zdaj delam kakih par dni,...To ni dovolj,ali ne?

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   VELIKI OTROK, MALA MAMA
13.4.2005 9:55:45   
Amoss
Je možno da ti gre plodovnica med lulanjem.kako naj potem vem kakšne barve je saj je zmešana z urinom pa vonj ima potem verjetno tudi po urinu?
Zdaj pa me že malo skrbi,...Bom pa kr danes stopila do moje G in vprašala, tako imam materinsko šolo,...

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   VELIKI OTROK, MALA MAMA
13.4.2005 10:44:33   
janja
Jaz jih imam 155, pa sem našega kar 9 dni prenosila. No, res je šlo potem na knap, ampak rodili smo pa naravno. Trebuh sem imela pa ogroooomen.
Plodovnico pa le pejt preveriti. Jaz sem jo imela na koncu zelo malo, tako, da ko so mi predrli mehur, skoraj nisem čutila, da bi voda odtekla. Je imel pa mali zato čisto suhe rokice in stopalčka.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   VELIKI OTROK, MALA MAMA
13.4.2005 11:50:06   
Amoss
Janja, koliko pa je vaš :duda: bil velik in težek?
Za mojega so napovedali čez 4 kg in čez 50 cm,...

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   VELIKI OTROK, MALA MAMA
13.4.2005 13:51:28   
viv_
Amoss, jaz sem tudi bolj pri malih, 160+nekaj cm, tamala se je pa rodila 3 tedne prezgodaj, velika je bila 54 cm in težka 3415g. Je bil pa porod povsem naraven - samo moji popadki.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   VELIKI OTROK, MALA MAMA
13.4.2005 14:40:24   
PiaM
Pri mojih 161 sem rodila po normalni poti 1 teden čez rok, imela sem pa trebuh, da so vsi spraševali če sta dva...Mala je imela 49,5 in 3200gr.
:rozica:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   VELIKI OTROK, MALA MAMA
13.4.2005 15:00:01   
Kadija
Poglej, koliko nas je tamalih.:bravo:Sama setudi malo čez 160 in se teden čez rok z CR rodila 4250g in 53cm veliko deklico.
CR so mi pa naredili, ker mi je oddtekla voda(ne postopoma, ampak od šuba ), se pa nisem po22 urah odprla več koz 1cm.
Sama nosečnos, brez pripomb!:bravo:9nebesa

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   VELIKI OTROK, MALA MAMA
13.4.2005 20:30:58   
Amoss
Mene pa sama nosečnost kar utruja, sploh pa zato kr nosim v križu in me bolijo noge,..

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?