Anonimen
|
Na tem forumu večinoma prebiram, ko se pritožujete preko tašč. Trenutno sem tako besna, moj mož ne razume zakaj , sin pa je tiho ,ne reče nič. Torej našo VD snaho poznam že enih 6 mesecev. Punca mi je bila skoz simpatična, lepega obnašanja, torej lepo vzgojena kaj se tega tiče. Imamo vikend in par dni nazaj, smo ga šli porihtat, torej počistit, prezračit, nekaj dodat,... v glavnem šli smo z namenom, da bomo delali! Sin je povabil tudi njo, meni je bilo to všeč, ker ti ženska roka pri čiščenju in drugih ženskih opravilih pride vedno prav! No ko smo prispeli, se razpakiramo in ona reče, da je lačna. Pa ji rečem, da je vse v avtu in da naj si kar vzame. Ona se vsede za mizo in me gleda. Dobro, sem si mislila, mogoče ji je neugodno, čeprav se že kar nekaj časa poznamo. Zložim vse iz avta, ji dam vrečko in jo prosim, če bi pa mogoče ona pripravila malico za vse nas, se pravi narezala kruh in zelenjavo, ostalo je bilo potrebno samo preložiti na koržnike. A ona se spet vsede na mizo in me gleda. OK, ker ni bilo nič iz tega, pripravim vse jaz, ona sedi za mizo in me gleda!!!! Pojemo, se spravimo vsak na svoj konec, jaz jo prosim, če pospravi mizo in pomije posodo, ona gre ven na sprehod in vse pusti, tako je bilo. Niti kruha ne da v vrečko. OK, ponovno pospravim vse. Postajalo mi je že jasno, da od "deklice" ne bo kaj dosti pomoči. No eno uro je bila na sprehodu, nato pride nazaj in omeni, da bi pila kavo. Pa sem rekla super, ravno prav za eno kafe povzo, daj prosim skuhaj jo še za nas. In ona reče ne znam. Pa ji rečem, no potem pa pridi z mano, pa ti bom pokazala kako se skuha kava, pa mi reče, se mi ne da!!!! Ljubi bog no. Zdaj pa res ne vem več. A pričakujem preveč?
|