Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
VABILO K SODELOVANJU_NUJNO! 31.10.2009 14:12:06
|
|
|
|
Tjuša
|
Pozdravljeni! Sem Vesna in delam kot novinarka pri študentski televiziji, ŠOUvizija. Raziskujemo vso tematiko, ki zadeva študente. Trenutno sem zadolžena za tematiko ŠTUDENTSKIH DRUŽIN. Prosila bi za eno uslugo. Nujno bi želela posneti kratek intervju (maksimalno 10-15 min) z eno izmed študentskih družin. Trudim se že vsaj 14 dni, da bi našla družino, ki bi bila to pripravljena storiti, pa nikakor ne dobim nobene. Vprašanja, ki bi jih postavila: Kako usklajujete študij z družinskim življenjem? Kako se vaša fakulteta obnaša do št. družin? Kaj je po vašem mnenju nujno spremeniti pri politiki študentskih družin? Ipd. Če kdorkoli pozna kakšno študentsko družino, ki bi bila pripravljena podati intervju, bi bila res zelo hvaležna. Ta intervju moram posneti do srede, 4. novembra. Snemalo naj bi se v ponedeljek ali torek, do družine pa bi prišli mi, družina tako ne bi imela nobenih večjih obveznosti. Najlepša hvala za pomoč in odgovore :) Lp, Vesna
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?