Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 11:41:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko ti prsti preko štrlijo ali pa hodiš v njih kot s plavutkami .
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 11:43:36
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erica26 Ko ti prsti preko štrlijo ali pa hodiš v njih kot s plavutkami . ja in kako to vem, če ti spredaj prsti čez stojijo, zadaj so pa predolgi? Če pa imama spredaj prste do konca, je pa peta na tleh?
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 30.5.2008 11:44:22 >
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 11:47:17
|
|
|
|
jerikou
|
nekaj ne štima....
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 11:47:26
|
|
|
|
lelaval
|
ja in kako to vem, če ti spredaj prsti čez stojijo, zadaj so pa predolgi? Če pa imama spredaj prste do konca, je pa peta na tleh? Pol pa je "žnj" kvalitete model. Poskusi še v kaki drugi trgovini druge japonke. Meni pa načeloma pašejo na nogo bilo katere japonke.
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 11:49:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Erica26 Ko ti prsti preko štrlijo ali pa hodiš v njih kot s plavutkami . ja in kako to vem, če ti spredaj prsti čez stojijo, zadaj so pa predolgi? Če pa imama spredaj prste do konca, je pa peta na tleh? Nogo si obreži . Sploh če si jih kupila kljub temu da niso ok .
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 11:50:21
|
|
|
|
kofetek2010
|
po moje ti noge smrdijo in japonke ne vejo kako bi se te rešile
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 11:50:27
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jerikou nekaj ne štima.... seveda ne štima, če ne vem kaj z njimi. lelaval, maš prav sem dala 30 € zanje. Očitno premalo.
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 11:52:17
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: jerikou nekaj ne štima.... seveda ne štima, če ne vem kaj z njimi. lelaval, maš prav sem dala 30 € zanje. Očitno premalo. očitno
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 11:53:08
|
|
|
|
Paštetka
|
Erica, ne me j... . Si jih nisem mogla probat tam, ker sem pedikurao naredila pred 5 dnevi, pa taka neurejena res ne morem tam prstkov kazat. Se mi je en cvetek na rožici odlepil. Pa da kdo to opazi... Jana, po moje si ti nog ne pereš, ko skoz nekaj smetiš.
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 11:55:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Erica, ne me j... . Si jih nisem mogla probat tam, ker sem pedikurao naredila pred 5 dnevi, pa taka neurejena res ne morem tam prstkov kazat. Se mi je en cvetek na rožici odlepil. Pa da kdo to opazi... Smajlikisepotlehmečeodsmeha. Meni jih pošlji, mogoče mi bodo pa prav
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 11:55:35
|
|
|
|
Daschi
|
Hm, tale je pa težka! A veš, ene pač nimamo nog za japonke. Tudi jaz jih ne znam kupit. Doma imam sicer nekaj parov, ampak čakam, da otroci zrastejo in jih bodo dedovali. Brez vezem, da si jih tlačim na noge, ker mi ne pašejo. Noga mi sicer še kar naprej raste, povrhu vsega imam pa še zelo široke prste in mi vsaj eden gleda čez japonko, pa četudi je zadaj še dost placa. In potem se mi včasih zgodi, da tist prst, ki gleda čez japonke, še zvijem, ker štrli čez japonko. Enkrat se mi je pa tudi že naredil v trgovini, da sem si prst, ki je visel čez japonko zahakljala v nakupovalJni voziček in potem sem imela kar težavo, da sem ga dobila ven. Resno. panika, svetovna. Sem bila ziher, da bom vsa znižanja zamudila, ker sem se s prstom v vozičku dajala, namesto, da bi H&M bone zapravljala. Toliko bi jaz imela za povedat o japonkah.
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 11:56:55
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 11:56:57
|
|
|
|
oka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka A mi lahko kdao pove kako vem, če so premajhne ali prevelike? Hvala 1. vzameš japonke iz škatle/vrečke, 2. pogruntaš katera japonka paše na levo nogo in katera na desno nogo, 3. levo japonko natakneš na levo nogo, desno japonko pa na desno nogo, 4. ko imaš japonke obute pogledaš stanje stopala v japonkah (upštevajoč, da je stopalo namontirano tako, da je vsaj en del stopala na robu): če ti stopalo gleda čez rob japonk. potem je japonka premajhna, če pa imaš spredaj in zadaj preveč prostora, potem pa ti je japonka prevelika.
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 11:56:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet se valjam po tleh od smeha .
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 11:59:29
|
|
|
|
higuys
|
a nohte si si postrigla? Na nogah mislim.
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 11:59:56
|
|
|
|
Paštetka
|
oka, kako pa vem katera je desna in leva? Moj mali ko pride iz vrtca ima krogec na desni narisan, da vejo katera je katera. samo zdaj ga ni doma, da bi mi povedal. Mogoče pa mi zato ne pašejo na nogo, ker jih kontra probavam
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:01:03
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys a nohte si si postrigla? Na nogah mislim. A ti ne znaš brat, da sem bila 5 dni nazaj na pedikuri? A ti si vsak dan strižeš ali kako?
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:02:19
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady pa kaj se smeješ siroti punca ima lahko obute premale japanke, potem pa bo hotela čik z nogo ugasnit, pa bo s palcem po tlečem čiku podrajsala ..in evo, opeklina...No lahko pa bo prej hladen veter zapihal pa bo čik ugasnil že prej - v tem primeru pa lahko nosiš premale japanke brez problema.
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:02:35
|
|
|
|
lelaval
|
IZVIRNO SPOROČILO: jerikou nekaj ne štima.... seveda ne štima, če ne vem kaj z njimi. lelaval, maš prav sem dala 30 € zanje. Očitno premalo. NI vzrok, da ti ne pašejo v ceni, pač pa v modelu čevlja in tvoji nogi. Meni so kot ulite japonke za 5 EUR, tiste za 50 EUR pa raje sploh ne kupim, ker mi že cena ni všeč.
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:03:51
|
|
|
|
lelaval
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady pa kaj se smeješ siroti punca ima lahko obute premale japanke, potem pa bo hotela čik z nogo ugasnit, pa bo s palcem po tlečem čiku podrajsala ..in evo, opeklina...No lahko pa bo prej hladen veter zapihal pa bo čik ugasnil že prej - v tem primeru pa lahko nosiš premale japanke brez problema. Kaj pa, če je nekadilka?
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:04:08
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: higuys a nohte si si postrigla? Na nogah mislim. A ti ne znaš brat, da sem bila 5 dni nazaj na pedikuri? A ti si vsak dan strižeš ali kako? Pet dni si nisi nohtov strigla - a zdaj imajo že žalni trak al kaj ? Obvezno si moraš vsak dan nohte strič, klicala sem mojo pediatrinjo , ah ne - pedikerko in mi je tako rekla. Res.
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:05:06
|
|
|
|
oka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka oka, kako pa vem katera je desna in leva? Moj mali ko pride iz vrtca ima krogec na desni narisan, da vejo katera je katera. samo zdaj ga ni doma, da bi mi povedal. Mogoče pa mi zato ne pašejo na nogo, ker jih kontra probavam U matr zdej si me pa našla. Tega problema pa nisem predvidela. Hm ne vem, vprašaš moža ali trgovko v trgovini, lahko pa počakaš, da pride sin iz vrtca ali pa jih probavaš toliko časa, dokler se ti ne zazdi, da si trofnla ta pravo nogo v ta pravo japonko.
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:05:10
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: kind lady pa kaj se smeješ siroti punca ima lahko obute premale japanke, potem pa bo hotela čik z nogo ugasnit, pa bo s palcem po tlečem čiku podrajsala ..in evo, opeklina...No lahko pa bo prej hladen veter zapihal pa bo čik ugasnil že prej - v tem primeru pa lahko nosiš premale japanke brez problema. ne kadim. Lahko se mi pa sicer kakšna žvečilka gor prilepi, ja, ja.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?