Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Uuuuu, v bistvu mene tud zanima, daj povej kaj več... Jaz s svojim ne bi mogla, ker je delovno okolje tako, da se ne da... izobraževalna ustanova No ja, z malo domišljije tudi... S tem, da ta ki me je nazadnje osvajal, je bil fuj Se mi je pa kdaj zgodilo, da sem bila tudi komu všeč in obratno, kljub temu, da sem v vezi - sem jo želela prekinit iz določenih razlogov, ki so bili odpravljeni, tako da se nikoli nsiem spuščala v to... Res nikoli nisem npr. prevarala tipa, pa nisem niti 100% da me on enkrat ni... Pa še to mogoče bolj rečem, ker si želim da bi bilo res, da me ne bi kdaj pekla vest zaradi podobnega... Jaz sem še vedno v isti vezi in mi je tak partner do določene mere idealen... Ampak po resnici povedano, seks ni ne vem kaj, v bistvu je beden... Zato se mi včasih kar rola... Vse drugo je popolno... e vedno naletim na moške, ki so privlačni in ne bi bil problem, ampak jaz se ne upam. Se mi zdi, da sem še v letih, ko sem še dokaj mlada in ker skrbim zase, veliko se ukvarjam s športom, jem zdravo. Težko je pa npr it z nekom narazen po toliko letih. Eno so finančni razlogi, žal. Drugo je pa to, da se sprašujem, če ima smisel zaradi take stvari, ker namreč v preteklosti sem naletela na tipe, ki so pa bili v tem wau, pa drugač čisti idijoti... Ta tip, s katerim sem se zapletla je vse prej kot "njami". Tako na prvo žogo... Premagala me je radovednost. In mi ni žal. Sex je bil ...uuuuaaaaaaaaaa . No, prvič sva šla k njemu domov...ni lih šlo najbolje. Po tistem sva se dobila še 2x. Za umret fino. Rahlo živalsko...mogoče to pogrešam. No feelings attached...mi je blo všeč. Hecava se dalje...(vedno sva imela besedne spopade, že prej), nihče naju nima na sumu. Zdaj sva na "čakanju"...že kar lep čas, pač ni prilike. Ko bo, bova spet. In NE nimam slabe vesti. To jemljem, kot pravico, ker doma tega ne dobim. Kljub predlogom. Ne bi pa mogla bit s tem drugim.
|