Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Včeraj bi bil najin najsrečnejši dan! 10.7.2006 10:59:24
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene! Punce da še tukaj malo izlijem svoje misli in poiščem tolažbo.Včeraj bi bil za naju najin najsrečnejši dan,kajti če se usoda ne bi kruto poigrala z nama in najino ,bi jo včeraj lahko stisnila prvič v naročje kajti bil je dan,ko so mi izračunali,da bom postala mamica.Kar sem včeraj čutila vam ne morem napisati. V tem trenutku si le želim,da bi se čimprej uredile moje zdravstevene težave,in da bova z možem letzos preživela najlepši dopust in upava,da resnično le še tale dopust brez najine .Vem,da je nekje najin ,ki naju čuva in,da bo tale najin angel kmalu dobil brateca ali sestrico. Hvala,da ste z mano in hvala za vse lepe besede,ki ste mi jih kdaj izrekle. LP Mojca
|
|
RE: Včeraj bi bil najin najsrečnejši dan! 10.7.2006 11:38:33
|
|
|
|
total
|
mojca tudi za tebe bo kmalu posijalo sončece in ti prineslo , zato ne obupaj in držim zate pesti.
|
|
RE: Včeraj bi bil najin najsrečnejši dan! 10.7.2006 14:24:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Žal mi je zate...
|
|
|
|
RE: Včeraj bi bil najin najsrečnejši dan! 10.7.2006 14:40:50
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Tudi pri vas bo posijal sonček
|
|
RE: Včeraj bi bil najin najsrečnejši dan! 10.7.2006 14:41:12
|
|
|
|
MarijaPo
|
mojca, drzi se, bos videla, da bos enkrat tudi ti vsa neprespana letala okrog in bila vesela, da imas malo detece nikar ne obupaj!!
|
|
|
|
RE: Včeraj bi bil najin najsrečnejši dan! 10.7.2006 21:45:04
|
|
|
|
MR99
|
Mojca, vem kaj doživljaš. Tudi jaz bi morala roditi okrog 24.6.2006, pa se je vse končalo v 14. tednu. Tudi moja bolečina je še velika. Toliko bolj, ker že tri mesece delava na pa nič.... Bojim se, da je bo abraziji kaj z mano narobe, vsak mesec upam, da zagledam , pa nič... Še zdaj ne morem verjeti, da se mi vse to dogaja.... Najhuje pa mi je, ker me zdaj vsi sprašujejo, če sem že noseča. To sovražim.
|
|
|
|
RE: Včeraj bi bil najin najsrečnejši dan! 11.7.2006 0:18:29
|
|
|
|
x_srečka_x
|
žal mi je...ampak vedi da bo tudi za vaju prišel največji sonček
|
|
|
|
RE: Včeraj bi bil najin najsrečnejši dan! 18.7.2006 15:45:10
|
|
|
|
raja
|
Mojca, verjemi, trdno verjemi, da boš tudi ti enega dne srečna . Pa veliko lepih trenutkov na dopustu.Uživajta!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?