|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Včeraj bi bil najin najsrečnejši dan!
10.7.2006 10:56:10   
Sulfinija
Pozdravljene!

Da še malo izperem svoje čustva dušu na temle forumu.Včeraj bi za naju z možem bil najsrečnejši dan kajti morala bi postati mamica,če se z nama ne bi kruto usoda poigrala in nama vzela v 9.tednu najino user posted image .Ne vem vam opisati kar sem včeraj čutila in danes grem z polno optimizma naprej.
V tem trenutku si le želim,da se moje zdravsteve  težave čimprej umirijo in,da z možem še letos najlepše preživiva dopsut in in resnično upama,da bo letos tole najin zadnji dopust brez najine user posted image .Vem,da lebdi nekje najin user posted image ,ki bo kmalu dobil sestrico ali brateca.
Dekleta hvala vam za pomoč in toležilne besede.Naj vsem skupaj čimprej uspe.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Včeraj bi bil najin najsrečnejši dan!
10.7.2006 10:58:52   
ada2
me veseli, da si polna optimizma, le tako naprej.
držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2006 11:13:51   
srki
Moje sožalje, da se vama ni izplnila navječja željauser posted image .

Res  lepo, da gledaš na življenje iz pozitivne strani in veš, da vaju čaka največja sreča. Pa lep dopust vama želimuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2006 11:46:36   
sašaš
Mojca, čaka vaju dopust dopust - izkoristita ga! user posted image

user posted image user posted image user posted image  Vso srečo! user posted image user posted image user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2006 13:05:41   
Klarissa
ah mojca mora nam uspet,
mi2 bi morala biti na tem dopustu v troje al pa da bi bila noseča drugič noseča v prvem trimesečju-ne štejem tednov. pa so se točno pred 14 dnevi spet končale najine sanje.
na prejšnejme dopustu sva veselo delala pikico, na tem dopustu je ne smeva, ker je prehitro.
drugo leto pa bomo trije. zagotovo.
mi je rekla ena kolegica, da si moram otroka manj želet pa bo ratalo. ma najraje bi ji vrat zavila. bova počasi pa bo ratalo kot bo in bomo upali na najbolje al kako naj čutim. ah saj bo.
kmalu bo polno smeha in joka otroškega tudi pri nas:)

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?