Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Včeraj bi bil najin najsrečnejši dan! 10.7.2006 10:56:10
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene! Da še malo izperem svoje čustva dušu na temle forumu.Včeraj bi za naju z možem bil najsrečnejši dan kajti morala bi postati mamica,če se z nama ne bi kruto usoda poigrala in nama vzela v 9.tednu najino .Ne vem vam opisati kar sem včeraj čutila in danes grem z polno optimizma naprej. V tem trenutku si le želim,da se moje zdravsteve težave čimprej umirijo in,da z možem še letos najlepše preživiva dopsut in in resnično upama,da bo letos tole najin zadnji dopust brez najine .Vem,da lebdi nekje najin ,ki bo kmalu dobil sestrico ali brateca. Dekleta hvala vam za pomoč in toležilne besede.Naj vsem skupaj čimprej uspe. LP Mojca
|
|
RE: Včeraj bi bil najin najsrečnejši dan! 10.7.2006 10:58:52
|
|
|
|
ada2
|
me veseli, da si polna optimizma, le tako naprej. držim pesti
|
|
RE: Včeraj bi bil najin najsrečnejši dan! 10.7.2006 11:13:51
|
|
|
|
srki
|
Moje sožalje, da se vama ni izplnila navječja želja . Res lepo, da gledaš na življenje iz pozitivne strani in veš, da vaju čaka največja sreča. Pa lep dopust vama želim
|
|
|
|
RE: Včeraj bi bil najin najsrečnejši dan! 10.7.2006 11:46:36
|
|
|
|
sašaš
|
Mojca, čaka vaju dopust dopust - izkoristita ga! Vso srečo!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?