|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uz
2.12.2004 21:22:32   
eva1
Ojla :nosecka: !
no sem v 25 tednu, za sabo že imam tista dva UZ, ki jih krije zavarovanje, in vem, da mi G ne bo več naredil nobenega do konca(je sam reku, da sva z UZ zaključla, razen če ne bo kaj OK)! No pa me zanima, kdaj ste še ve imele UZ? Razmišljam o tem, da bom šla samoplačniško na UZ, pa me zanima, v katerem tednu je pametno, da grem? Vrjetno bom šla še 2x, zdej pa ne vem, kdaj se splača it oz. kdaj priporočajo? Vem, da je bilo včasih več UZ-a katera ve, v katerih tednih so se delali?
lp, Eva 25t in :duda: :modri:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Uz
2.12.2004 21:41:36   
spacey
Oj eva1, jst mam pa pol srečo, ker mi G naredi na vsakem pregledu UZ (vedno mi reče, no pa še UZ, da vidimo če je vse ok), pa še samo obvezno zavarovanje imam. Boljš da trkam, da ne bo vsega konec. Sploh si ne predstavljam, da mi ga ne bi naredila, ker je tako lepo gledat malega sončka kako se premika, pozdravlja, zadnjič je mljaskal (sesalni refleks)... :)- 9nebesa

Na vprašanja pa ti ne znam odgovorit, ti bo katera ki je že vse to dala skozi in zna priporočat. ;)

Lp; Petra 25t in :duda:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Uz
2.12.2004 21:49:03   
Erdbeere
evo eva1 sem šla na koledarček zdele pogledat kdaj je tle gor narisan da naj bi imel UZ...in je potem se od 28-32t napisano da je možen UZ pregled...tko da če greš nekje v 30t po moje da je čist ok

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Uz
2.12.2004 21:54:29   
Gina
Ima Erdbeere prav. UZ delajo se enkrat okrog 30.- 32. tedna.
LP:)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Uz
2.12.2004 23:11:06   
Spark
ma ja to je čist odvisno od G. Jaz sem imela UZ na začetku enega, pa potem nekje v 16t, potem pa do 34t nič. Kako sem se bedno počutila, ko sem vsakič komaj čakala da grem na pregled, potem pa bila užaljena ker nisem videla svoje pikice.
Moja kolegica pa je imela preglede vsake 3 tedne, pa čist vsakič UZ. Pa njena nosečnost je čisto v redu potekala.
Tko da je odvisno kakšnega G imaš, očitno še ni zadeva ful stroga, ker dejansko vsak po svoje naredi.

Lp

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Uz
3.12.2004 7:24:20   
Suzi*
Ojla!

Jaz sem imela morfologijo v 22t, naslednji izredni UZ pa bo pri 32t. Pozneje pa nič več, razen če ne bo kaj narobe. Meni tudi ni jasno, kako so lahko tako skopi s temi UZ. In kako sploh ugotovijo, v kakšnem položaju je bebica, preden se rodi??? :zmeden:

lp, Suzi 27t

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Uz
3.12.2004 9:52:10   
nita
Živjo!!

O, tole je pa grozno, kar berem - saj sicer vem da zdravstvo krije samo dva UZ, ampak sem mislila, da tega nikjer ne prakticirajo.

Jaz sem v 31t, pa sem imela UZ že 5-krat in pričakujem, da bom imela še kakšnega (al je že konc z njimi??), pa moja nosečnost poteka normalno. Verjetno bi bila čisto panična, če bi prišla na pregled in mi G. ne bi naredil UZ.

L.P. Anita

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Uz
3.12.2004 10:26:17   
piščanc
jaz sem pa čisto proti tem UZ,

položaj bebice, njeno velikost itd. lahko vse ugotovijo z rokami in metrom

mene so čisto prestrašile raziskave o škodljivosti UZ na plod. ko pa sem imela UZ v 22 t, se je pa otroček tako skrival (dobesedno) pred pogledi, da me je kar zaskrbelo. npr. ginekolog reče, poglejte tukaj je nogica - hop pa jo je skril, kakorkoli ga je hotel pogledati, vsakič je nastavil hrbet (vsa rebra sem lahko preštela), da ne govorim o tem, da se je vse to dogajalo v mojem trebuhu in da ni prijetno, ko se je kobacal levo in desno kakšno uro, da je gin lahko izmeril vse potrebno. za spol pa potem sploh nisem vprašala, ker sem imela že vsega dosti.

še malo pa bo zunaj in ga bom lahko občudovala

nina

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?