Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prosim za nasvet 18.7.2007 10:26:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanima me kaka bi bila po vašem mnenju razlika, če bi z uvajanjem pričeli en teden kasneje? Bi bilo to za Lano veliko slabše? Saj otrok ali je en teden prej ali kasneje. Odvisno koliko časa jo imaš namen uvajati.
|
|
|
|
RE: prosim za nasvet 18.7.2007 10:40:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče pa bolje kasneje po moje, se bojo že ta teden ostali navadili vrtca in se bo vzgojiteljica še bolj posvetila tvojemu otročku. Jas sem ga uvajala aprila in je bilo 7 otrok naenkrat bil je cel halo, tko da bi vzgojiteljica rabila še kakšen par rok, da bi še lahko katerega pocrtljala So pa bili dobro leto stari Nevem mogoče se motim
|
|
|
|
RE: prosim za nasvet 18.7.2007 10:54:47
|
|
|
|
Lunca1
|
Meni je pa edini pomislek, pri kasnejšem prihodu to, da se novi že vklopijo v skupino in ima mogoče zadnji prišlek lahko zato težave. Ne vem, nas to tudi še čaka. Kakšne izkušnje ste imeli drugi starši pri uvajanju? Mislim predvsem na odnose z drugimi otroki v skupini.
|
|
|
|
RE: prosim za nasvet 18.7.2007 10:56:09
|
|
|
|
binica
|
Čipka, a veš, da imaš prav?? Morda bo to res držalo.... da se ji bo vzojiteljica bolj posvetila, kar ji bo zagotovo ustrezalo. Za uvajanje pa sem si vzela en teden časa. Upam, da bo dovolj, sicer bo moja mamica priskočila na pomoč še za kakšen dan....
|
|
|
|
RE: prosim za nasvet 18.7.2007 11:03:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da je en teden čist dovolj uvajanja, ker če jo boš pustila dlje časa bo še težje za njo. Meni se je srce trgalo, ko sem ga morala pustiti in ko sem ga slišala da se je jokal skoraj bi obupala in ga kar ven uzela, vendar sedaj tako rad hodi in nimava nobenih težav. En teden je dovolj nam je vzgojiteljica rekla, da ga naj čimprej pustimo same, tko, da že drugi dan smo začeli tko dve urci in seveda pustili mobi št., če bi bilo kaj narobe. želim ti, da se tvoja Lana čimprej navadi in da bo uživala med otroki.
|
|
|
|
RE: prosim za nasvet 18.7.2007 11:13:46
|
|
|
|
total
|
Mi gremo tut en teden kasneje in mislim,da bo bolje ker bo imela veča časa za otročka,ker pride kr velik novincev.
|
|
RE: prosim za nasvet 18.7.2007 13:39:12
|
|
|
|
lukec
|
Sej je dost tudi takšnih, ki se uvajajo sredi leta, ne nujno septembra. Luka je šel v vrtec 5. marca. Tko, da po mojem ni nobene razlike kdaj.
|
|
RE: prosim za nasvet 18.7.2007 13:44:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi gremo 1.9. na dopust in zato bom Gašperja uvajala šele 17.9. S tem dnem imam tudi podpisano pogodbo. Ker bo vseh 10 otrok novih, so nam itak predlagali, če lahko kdo kasneje uvaja. Bolje je, da se ne uvajajo vsi hkrati, ker se morajo otroci potem navadit še na en kup enih neznanih odraslih in to je lahko kar težko za njih. Uživajte na dopustu
|
|
|
|
RE: Uvajanje teden kasneje? 18.7.2007 13:52:26
|
|
|
|
daddy
|
Zamik uvajanja ne bi smel predstavljati kake posebne težave.
|
|
|
|
RE: Uvajanje teden kasneje? 18.7.2007 14:32:21
|
|
|
|
frutka_
|
Mesec septemeber je v celoti namenjen uvajanju tako da ne skrbi. Uvajaš, ko lahko! Vso srečo in čimmanj solzic v očeh!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?