Mici7
|
Živjo! Našemu 6,5 mesečniku že kar lep čas uvajamo GH. Ker so bili po jabolku problemi (polivanje, zelo tekoče blato) smo potem uvedli rižek, ki že vsebuje mleko-Milupa. Pri prvem poskusu se je v blatu pojavila sluz, pa sem rekla ok, bomo še malo počakali. Nadaljevali smo z uvajanjem (krompir, cvetača) in se po dobrem mesecu spet odločili, da poskusimo s tem rižkom. Spet težave, vendar še veliko večje. Od prvega dne, ko ga je dobil je zvečer v spanju vsaj 8x jokal, napenjanje itd. Potem je sledilo še vedno tekoče blato, čez dva dni po ukinitvi sem v blatu prvič zasledila tri ali štiri krvave nitke. Pa sem rekla, ok, najbrž ne bo nič hujšega. In potem naslednji dan ponoči šok, pokakal izredno veliko količino, z nešteto krvavimi nitkami (sveža kri). In smo takoj posumili na mleko, ki je bilo v rižku. Že kot majhen dojenček je imel težave, kadar sem jaz pila mleko, saj je samo dojen (napenjanje, krči). Pa sem ga ukinila. No, potem zadnjem kakanju pa ni kakal celih pet dni. Še naprej dojen in uvajanje. Dala sem mu svečko, je spet veliko kakal in potem spet dva dni nič. Spet damo svečko in spet veliko kakal, spet krvave nitke. Skratka, zdaj je že spet štiri dni odkar je nazadnje kakal in ne vem več kaj naj naredim. Naj spet dam svečko? Se ne bo potem črevesje navadilo na to in bodo skoz težave? Zdaj že dva dni je dopoldan kuhane slive in čez dan spije 1-1,5 dcl kompota. Pa ni nič. Samo malo prdi, to je pa tudi vse. Kaj svetujete? Aja, napotnico za alergologa imamo, čakalne dobe pa saj veste, neskončne. Če se zopet pojavijo nitke pa itak takoj kličemo P in se bomo probali dogovorit, da nam da novo napotnico in gremo nujno.
|