|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uvajanje
2.4.2007 16:12:14   
Anonimen
Danes sva imela prvi dan uvajanja v vrtec. Bila sem skoz zraven in ni bilo nobenih težav. Jutri ga bom pustila za kakšno urco samega. Uvajanje naj bi trajalo en teden.
Imam pa v sredo razgovor za eno službo, ki je oddaljeno kar dobro uro iz mojega mesta, tko, da me nebi bilo ene 4 ure čene več. Kaj menite tretji dan bi ga že pustila za toliko časa,ni prehitro, nevem nimam še izkušenj glede vrtca, kako ste ve uvajale svoje otročke? Je pa star eno leto. Drugače mu je zelo zanimivo v vrtcu igrače, otroci, vendar, ko se naveliča in bi rad  se pocrtlal bo po moje problem.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
2.4.2007 17:22:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Uvajanje
2.4.2007 18:56:09   
lex
Se strinjam z nalin, čeprav naj bi na začetku bilo postopno uvajanje, ampak vrtec je zato, da ti priskočijo na pomoč ko jih rabiš.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2007 19:26:48   
Anonimen
Tole me je zaskrbelo, ker so že danes pustili otroke v vrtcu same in je bilo veliko jokanja. Vzgojiteljica (dela v vrtcu že 20 let) je rekla, da je to velik šok za otroka in za starše (res je). Zato pa sprašujem, ker se mi tretji dan zdi prehitro, da bi ga pustila toliko časa, lahko se zavleče razgovor in pot je "dolga" in me mogoče še dlje nebo. Postopno uvajanje je po moje jutri eno urco pojutrišnjem mogoče dve ali tri.
Mogoče je bolje, da si uredim, da nekdo drug pride po njega prej, ali bi ga pustila dlje časa, zato pa sprašujem, kakšne izkušnje imate ve, ki ste uvajale svoje otročke.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2007 19:37:59   
lukec
Jaz nisem bila z njim v igralnici niti minute in tretji dan je ostal že tri ure. Seveda je bilo veliko joka pa tudi jaz sem jokala doma.
Meni je vzgojiteljica, ki je imela tudi mene v vrtcu, rekla, da ni dobro preveč časa preživeti v igralnici z otrokom, ker se tega navadi in si predstavlja, da bo vedno tako. Potem ga pa pustiš in šok je enak, kot če bi ga pustil že na začetku.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2007 20:18:17   
Bonnie_RR
Midva sva imela prejšnji teden 3 dni uvajanja (od srede do petka) in ker me ni niti malo pogrešal, sem ga že 1. dan pustila za 2 uri tam. Ko sem prišla, se mu pa tud še ni mudilo domov. V četrtek in petek sem ga pustila tam od 9h do pol 12h in tud ni bilo problema. V bistvu se tamalemu kar oči zasvetijo, ko pride v igralnico... user posted image

Meni se tud ne zdi predolgo za 3. dan. Ti poskusi čim manj mislit na to, da bo user posted image v vrtcu "dolge" 4 ure, raje se skoncentriraj na druge stvari. Če pa to že ne bo mogoče, pa misli na to, da tam ful uživa in te sploh nima časa pogrešat. user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2007 13:14:50   
modrooka
Moje mnenje je, da ni prehitro. Jaz sem svojo tudi tretji dan pustila za 5 ur samo. Pa ni bilo panike. Prvi teden sploh nismo imeli problemov, ti so se pojavili šele čez dva tedna, ko je videla, da je to za stalno...

Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2007 14:30:14   
pinki3
Poslusaj vzgojiteljico. Lazje bo, ce si bos vzela malce vec casa na zacetku (ali pa naj gre v sredo z njim npr. ocka), kot pa da se otroku vrtec v startu prigravza, pa bos imela se zelo dolgo tezave. Danes se je imel v vrtcu lepo, to pomeni, da bo vrtec sprejel in bo tja rad zahajal, ce mu bos le dala cas, da se nanj navadi pocasi, brez nepotrebnih dodatnih stresov, kar prehitra odsotnost starsev vsekakor je. Danes si slisala ostale, ki so jokali. Ne pusti, da bo v sredo tudi tvoj med njimi. Daj mu cas, ki ga potrebuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2007 16:05:44   
Anonimen
Pinki3 tko lepo si napisala. Naj povem, da danes sem ga pustila malo več, kot eno uro, tko je jokal, da je bil čisto moker, ko sem prišla po njega. Mogoče še nebi bilo tko hudo, vendar, ker se vsi tko jokajo in se je tudi moj. Vse se mu je danes podrlo, še zaspati ni hotel, prej mi je po trikrat na dan spal.
Ja jutri ga bom pustila, ker bojo vsi jutri pustili otroke do kosila, do takrat bom pa jas nazaj. Ja bom pustila mobi št. in če bo preveč hudo bo nekdo šel po njega.
Vem, da ste dale to vse skozi in šele sedaj vidim, kako je to hudo, no saj se bo moral počasi navaditi.
Skrbi me pa zato toliko, ker v posvetovalnici mi je zdravnica rekla, da se ji zdi, da naj bi imel šum na srčku. Čez 6 mesecev imava kontrolo in sedaj še nevem nič. Zaradi tega me pač skrbi, da nebi preveč jokal. Sem pa povedala vzgojiteljici in upam, da bo to upoštevala.user posted image user posted image
Danes je bilo toliko jokanja v vrtcu, da še mene glava boli boge vzgojiteljice.

(odgovor članu pinki3)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2007 17:09:38   
pinki3
Glej, meni se je moj ful smilil, pa ni imel suma na srcku. V nasem vrtcu prakticirajo 3 tedensko uvajanje, ki izgleda tako, da si prva 2 tedna SKOZ z otrokom (vem, da je tezko z dopustom ipd.) Dejstvo je, da deluje in veliko manj jokajo. Ideja je v tem, da ko otroka pustis samega, se to zgodi v okolju, ki se ga je imel cas v miru navaditi, z ljudmi, ki jih je spoznal, vzljubil in jim zaupa. Glede tistega, da mu je potem se tezje, pa samo tole: ce bi bilo otroku res lazje ostati samemu nekje, kjer ni vajen biti z mamico, potem bi ga veliko lazje pustila popolnim tujcem kot npr. svoji mami, saj si bila pri njej veliko z njim. Ce imas moznost, bi sla jaz na tvojem mestu ful pocasi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?