|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Utrujenost
10.2.2008 8:37:22   
noe
Drage user posted image ,
a ste ve tud  tako utrujene? Iz dneva v dan bolj?
Pri prvi nosečnosti sploh nisem vedela , da sem kaj  utrujena ali zaspana, sedaj štiri  tedne pred koncem druge pa sem zmatrana ko vol.
Res je, da še delam , sicer še samo v ponedeljek, ampak ko sem doma, moram obvezno it spat po kosilu zraven tamalga. Pa ponoči ,ko se zbudim ne morem zaspat nazaj in hodim kot mesečnik po stanovanju.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Utrujenost
10.2.2008 8:44:44   
melanija
Jaz sem en teden do roka. Pa tudi jaz sem utrujena ko user posted image . Res da sem na bolniški že nekaj mesecev, ma imam dve hčerki za  pazit čez dan, ker ne hodita v vrtec, pa vsa hišna opravila te počakajo. In čez dan se kar nanese, če nisi dober. Jaz naredim kar upam, ostalo pa počaka, res pa je da imam večkrat slabo vest zaradi tega sam se tolažim da moram najprej poskrbet zase in dojenčka in za ta veliki pupi in šele nato pride na vrsto ostalo. Tako da hiša ni videla generalne že kar nekaj časa - po počakala na spomladansko čiščenje enkrat maja  - ko bo čas, ko bo ritem in ko bomo dobri.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2008 12:47:52   
karin412
Druga nosečnost se kar pozna, ja. Jaz sem imela srečo,da je imel mož ravno poletne počitnice in avgusta sem rodila.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2008 13:23:02   
Blejka26
ja druga nosečnost je res drugačna..pri prvi sem še na začetku osmega mesece belila sobo..sedaj v drugi nosečnosti sem se pa že od 4-5 meseca naprej vlekla kot megla

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2008 13:42:20   
Inigo
meni je malo pomagal magnezij. šumeče tablete. tut na navodilih piše, da se priporoča ljudem, ki so pogosto utrujeni...

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.2.2008 13:54:19   
maja24
Mene tut daje utrujenost,sm taka čez dan kot da neb spala ceu tedn pa mi samo spanje pomaga.Pa za vsako stvar ki jo delam sm taka kot da bi nevem kaj delala.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.2.2008 14:01:51   
Zofy
Jaz sem tudi z dneva v dan bolj utrujena, tako da si ne predstavljam kako bom v ponedeljek delala (imam še 2 tedna dela), saj moram tudi jaz obvezno po kosilu malo zalegnit... Pijem magnezij, pa nič ne pomaga kar se utrujenosti tiče.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.2.2008 20:28:02   
noe
Ja, zato pa pravim,  hvala bogu imam jutri zadnji dan službe, pol pa eno leto pavzeuser posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.2.2008 11:04:50   
Anay
Hvala enako. Pri prvi user posted image se usedeš odpočiješ ko želiš. Pri druhi user posted image pa................ Jaz sem hvala bogu zadnji mesec na bolniškiuser posted image , tako da se dopoldne mal spočijem. Me pa popoldne prime, da bi šla spat. Ponoči pa ne gre in ne greuser posted image . Ma počakat bom mogla še 5 tednov pol bomo pa vidl kok bom utrujena z dvema otrokoma.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2008 9:53:07   
Skabi
Pri moji drugi nosečnosti je bilo prav tako, zdaj pri tretji je še težje. Tamalega nimam v vrtcu, še dobro, da tudi v službo ne hodim. Včsaih sem že zjutraj tako utrujena, da komaj vstanem in tavečjega v vrtec peljem.
Jem elevit in pijem magnezij - pa me vseeno matra. čakata me še zadnja dva meseca

(odgovor članu Anay)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.2.2008 12:41:06   
Naja30
Jaz sem bila v prvi user posted image  utrujena, zdaj sem pa še bolj. Se pozna, če imaš doma že enega otroka, moja prva je pa stara šele 14m in je akcija cel dan z njo.
Se mi tudi včasih dogaja, da se ponoči zbudim in ne morem več kot eno uro zaspat nazaj.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?