|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Utrjevanje bradavic - potrebno?
8.8.2005 14:08:02   
Andy13
Pozdravljene,

sem v 24. tednu nosečnosti in me zanima ali ste si utrjevale bradavice - pripravile na dojenje, ali je to sploh potrebno, da pri dojenju bradavice manj bolijo in tiste, ki ste to počele, me zanima na kak način.

Vnaprej hvala!

Lep pozdrav, Andy
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.8.2005 14:13:29   
Tiki
Jaz mislim, da ne. Če se prav spomnim, so mi celo odsvetovali :zmeden2:.

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
8.8.2005 14:28:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Andy13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2005 14:31:40   
babylove
To se ne dela, ker lahko kvečjemu kakšno vnetje pridelaš, ne pa utrditve. Ko začneš dojiti, jih šele začni negovati - po vsakem dojenju poškropi z antiseptikom in namaži s čistim lanolinom.

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2005 15:09:23   
Andy13
Najlepša hvala za odgovore. :rozica:

Za Lanolin sem pa že slišala, da je zelo Ok.
Babylove, čisti lanolin dobim v lekarni?

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2005 18:16:03   
bobek05
Ja, krema Lanolin Multi-Mam se dobi v lekarni, stane pa cca. 1.600 sit. Pa ful je Ok, da ti je ni treba dol čistit pred dojenjem - naj otroka ne bi motilo..

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.8.2005 12:27:08   
Andy13
Bobek, hvala tudi tebi. :)

Vsekakor si jo bom nabavila.

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.8.2005 15:03:19   
Anonimen
Andy, poleg Lanolin MultiMam (ki je tudi meni rešil bradavice!) pa ne pozabi imeti dojk čim več na zraku. Ne jih mazat, potem pa neprodušno zapret v modrc, po možnosti še pokrite z blazinicami za dojenje. Zrak najbolj koristi. Pa lastno mleko, ki si ga po dojenju namažeš po bradavici in pustiš, da se dobro osuši.

(odgovor članu Andy13)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.8.2005 15:25:39   
2ursae
menda je možno dobiti tudi Lanolin Multi-Mam blazinice. Te so že impregnirane s to kremo, sam v modrc jo zatlačiš, pa je. Je katera sprobala? Je pa najbrž dražje kot le s kremo, pa še bradavic ne moreš zračit :zmeden:.

pozdravček :muca:

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.8.2005 15:27:11   
Anonimen
Meni ne zveni dobro, ker ne moreš bradavic zračit.

(odgovor članu Andy13)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.8.2005 18:12:26   
petarda
Andy!

Jaz sicer s tem nimam izkušenj, saj sem noseča prvič, toda od znank sem dobila kar nekaj nasvetov, da je bradavice dobro utrjevati že prej. Seveda ne smeš pretiravat. Svetovale so mi tuširanje z menjaje toplo in hladno vodo, nato pa še masiranje s frotirko. Seveda nežno in ne do bolečin. Kaj pa vem, se mi zdi, da ne more škodit. Odločitev je pa vseeno tvoja.

LP8)

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.8.2005 18:11:20   
Pupica
Jaz sem jih masirala z Chiccotovo kremo. Super sem bila zadovoljna. Nobenih težav. :bravo:

Masirati moraš nežno nekako 3-5 minut same bradavice, pa potem nežno še okoli bradavice, in ne iztiskaj kolostruma, če ti slučajno že teče!

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?