Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Utrjevanje bradavic - potrebno? 8.8.2005 14:13:29
|
|
|
|
Tiki
|
Jaz mislim, da ne. Če se prav spomnim, so mi celo odsvetovali :zmeden2:.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.8.2005 14:28:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Utrjevanje bradavic - potrebno? 8.8.2005 14:31:40
|
|
|
|
babylove
|
To se ne dela, ker lahko kvečjemu kakšno vnetje pridelaš, ne pa utrditve. Ko začneš dojiti, jih šele začni negovati - po vsakem dojenju poškropi z antiseptikom in namaži s čistim lanolinom.
|
|
|
|
Utrjevanje bradavic - potrebno? 8.8.2005 15:09:23
|
|
|
|
Andy13
|
Najlepša hvala za odgovore. :rozica: Za Lanolin sem pa že slišala, da je zelo Ok. Babylove, čisti lanolin dobim v lekarni?
|
|
|
|
Utrjevanje bradavic - potrebno? 9.8.2005 18:16:03
|
|
|
|
bobek05
|
Ja, krema Lanolin Multi-Mam se dobi v lekarni, stane pa cca. 1.600 sit. Pa ful je Ok, da ti je ni treba dol čistit pred dojenjem - naj otroka ne bi motilo..
|
|
|
|
Utrjevanje bradavic - potrebno? 10.8.2005 12:27:08
|
|
|
|
Andy13
|
Bobek, hvala tudi tebi. :) Vsekakor si jo bom nabavila.
|
|
|
|
Utrjevanje bradavic - potrebno? 10.8.2005 15:03:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Andy, poleg Lanolin MultiMam (ki je tudi meni rešil bradavice!) pa ne pozabi imeti dojk čim več na zraku. Ne jih mazat, potem pa neprodušno zapret v modrc, po možnosti še pokrite z blazinicami za dojenje. Zrak najbolj koristi. Pa lastno mleko, ki si ga po dojenju namažeš po bradavici in pustiš, da se dobro osuši.
|
|
|
|
Utrjevanje bradavic - potrebno? 10.8.2005 15:25:39
|
|
|
|
2ursae
|
menda je možno dobiti tudi Lanolin Multi-Mam blazinice. Te so že impregnirane s to kremo, sam v modrc jo zatlačiš, pa je. Je katera sprobala? Je pa najbrž dražje kot le s kremo, pa še bradavic ne moreš zračit :zmeden:. pozdravček :muca:
|
|
|
|
Utrjevanje bradavic - potrebno? 10.8.2005 15:27:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni ne zveni dobro, ker ne moreš bradavic zračit.
|
|
|
|
Utrjevanje bradavic - potrebno? 12.8.2005 18:12:26
|
|
|
|
petarda
|
Andy! Jaz sicer s tem nimam izkušenj, saj sem noseča prvič, toda od znank sem dobila kar nekaj nasvetov, da je bradavice dobro utrjevati že prej. Seveda ne smeš pretiravat. Svetovale so mi tuširanje z menjaje toplo in hladno vodo, nato pa še masiranje s frotirko. Seveda nežno in ne do bolečin. Kaj pa vem, se mi zdi, da ne more škodit. Odločitev je pa vseeno tvoja. LP8)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?