|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Utrip
7.9.2006 23:03:18   
Anonimen
Sploh ne vem kako naj vprašam.user posted image Gre nekako takole. Sem v 20. tednu user posted image , trebuh je že lepo viden.
Kadar ležim pri miru lahko nekje okrog popka čutim svoj lastni utrip srca. Precej močno ga čutim.
Ko si na trebuh položim roko, se roka rahlo premika v ritmu bitja srca.
Vem da je moj utrip in vem da niso brce, ker je zelo močno in konstantno.
A je to še katera user posted image  kdaj čutila? Ker nisem nikoli zasledila, da bi kdo o tem govoril. user posted image
Se komu sanja, kaj bi to bilo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Utrip
8.9.2006 6:15:18   
jasnika
tud jaz čutim to, čutim pa vse do pod prsi in menim da je to moj srčni utrip ker že to čutim skoraj od začetka nosečnosti, torej od takrat ko še niti približno nisem mogla čutit otroka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2006 6:54:37   
pocka
To je samo tvoj srčni utrip. Pri sebi sem to opazila že dooolgo nazaj, pa sploh nisem bila noseča. 

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2006 12:17:39   
majas
Ja to je utrip tvojega srca... vidiš lahko tudi kako se ti trubušček primika po utipu ko ležiš, to se je tudi meni dogajalo pri teh tednih... sem včasih mislila da so brcike pa niso bile...
lp

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2006 15:04:22   
ana25
Živjo,

Utrip čutiš tam kjer je maternica, ker je zelo močno prekrvavljena s tvojo krvjo in poseldično je čutiti tam tvoj utrip. Jaz ga čutim že celo nosećnost in je zelo močen. To je vse uredu. V 20. tednu na morfologiji tudi preverijo na desni in levi strani maternice če je utrip ok.

Brciko pa sem jaz čutila prvič bolj od znotraj in je nisem čutila zunaj. V 22. tednu pa že zelo močno brca in boš sigurno čutila, vsaj pri meni je bilo tako.

LP,

PDP 13.11.2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......