|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ustekleničena voda - hitro pomoč
19.6.2005 22:34:20   
Urška*
Ojla!

Grem jutri v nabavo za morje, pa me zanima katero ustekleničeno vodo lahko pije dojenček? Moj Žan je star 6 mesecev.

A je najboljša od Milupe, ali kako?

Aja, a jo moram prekuhat ali ne?

lp:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.6.2005 22:37:21   
JASNA D
Pa ne ga "srat". Ti kupi navado ustekleničeno vodo, ki ima tudi normalno ceno. Moja pupa že od 4. meseca pije vodo iz pipe - neprekuhano!!!! Zakaj? Ker je mariborska voda po podatkih Zavoda za zdr. varstvo boljša od ustekleničene.

No, razen če si bolj "komplikatorski" ali "ziheraški" tip. Pa ne mislim s tem nič slabega. Samo zdi se mi, da marsikaj delamo neumno iz nekih brezveznih razlogov.

Lep pozdrav!

Jasna

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2005 22:40:23   
Mina1
Ma kupi recimo Julijano, Dano ali kaj takega;), bo čisto v redu. Pa uživajte na morju in tako.

pa-pa Mina1

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2005 22:40:46   
BARBARA R.
Se strinjam z Jasno D.Klasična ustekleničena voda bo čisto uredu.

:muca:

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2005 22:40:50   
Urška*
Jasna saj ne bi komplicirala, če bi vedela kakšno vodo imajo tam ko gremo na morje(otok Ugljan).

Se mi pa zdi da sem nekje zasledila da naj ne bi dojenčki pili Zale.

LP:)

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2005 22:41:47   
Urška*
No hvala!

Mina1 hvala, verjemi da bomo uživali 100/h!:morje:

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.6.2005 22:43:04   
Urška*
Kaj jo moram prekuhat ali ne?

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.6.2005 22:43:06   
Mina1
Za na morje, kempe in tako je skoraj obvezna ustekleničena voda, predvsem za dojenčke in tako.

Za Zalo pa pač pravijo, da je v bistvu voda iz pipe, ker ni globoko črpana.

pa-pa Mina1

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.6.2005 22:44:03   
Mina1
NE, glih v tem je fora, da je ni treba prekuhavati, tole ustekleničeno oz. v plastenki.

pa-pa Mina1

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.6.2005 22:44:36   
Urška*
Ja ne, se vidi da sem blond!:ups::ups::ups:

Hvala!:rozica:

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.6.2005 22:46:53   
Mina1
;) sem tudi bolj pri svetlih in tako:)-:)-:)-
Vi samo uživajte tam na otočku, pa bo.

pa-pa Mina1

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.6.2005 23:31:33   
JASNA D
Narobe si me razumela - normalno, da na dopustu uporabljam ustekleničeno vodo - ampak eno, ki je normalnega cenovnega razreda. Doma pa kar iz pipe.

Jasna

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.6.2005 23:48:49   
spacey
A od 4. meseca dalje lahko že te navadne ustekleničene vode uporabljam za našega otročka? Ne bo nič narobe? :ups: Mi tle na obali nimamo dobre vode :zmeden: zato bi za tamalega uporabljala raje eno iz plastenke, ne da se mi pa prekuhavat.
Katera je pa po vašem mnenju "najboljša"? 8) Meni je po okusu Julijana, Oda in Dana...nekako najbolj čiste. :zmeden2:

Tnx! :rozica:

Lp
:kuza:

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.6.2005 23:53:37   
Urška*
Spacy, koliko je meni znano, lahko ustekleničeno vodo uporabljaš že od začetka.

Jasna, ja očitno sem te narobe razumela. Sory

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.6.2005 23:57:18   
JASNA D
Nič se ne rabiš opravičevat Urška*, sem tudi mogoče malo na brzino in zmedeno napisala. Baje so najboljše Julijana, pa Oda od teh bolj znanih, največji šit pa je baje Zala. Je pa večina itak eno in isto sr..., po moje.

Jasna

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.6.2005 23:58:29   
spacey
Ma ne vem Urška* :zmeden: se je nekaj časa nazaj pisalo po forumu, da tudi to vodo iz plastenk moraš na začetku prekuhavat, šele po 6. mesece (se mi zdi, nisem prepričana) jo lahko prenehaš, medtem ko iz pipe pa še kar.
Mater je dolg stavek! 8)

Hvala vseeno :rozica: pa lepo se mejte na otočku :morje:

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.6.2005 0:30:55   
JASNA D
Spacey - en nasvet ti bom dala: vsega kar se piše tule na forumu ne jemat za suho zlato. Mene včasih glava boli, ko vidim kakšne kozlarije nekateri počnejo, samo jih ne komentiram, ker se potem hitro vname špetir.... Če začnemo samo pri osnovni stvari - mazanje ritke - da ali ne.

No, pa LP, mne zopet čaka likalnik:((:((:((:((:((

Jasna

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.6.2005 0:46:59   
spacey
Jasna: Sej vem, sej vem! Se popolnoma strinjam s tabo. :)

Thx! :rozica:

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.6.2005 0:50:14   
JASNA D
Spacey - bejž spaaaaaaat!!!!!!!!!!!!!! Jaz še pol urce peglam, pa šibav v miževo deželo.

Jasna

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.6.2005 7:36:44   
tinatona
Voda Zala je sicer res iz pipe ampak ji dodajo še bog si ga vedi kaj.... Sam tolk v razmislek: Mi vedni za nas odrasle kupujemo Zalo. Ker mamo bolj majhen hladilnik smo jo imeli pozimi zunaj na balkonu. Zraven smo meli še juho in omako... in kaj se nam je zgodilo. Čez noč je bilo tam -20°C... juha in omaka sta nam zmrznili, Zala pa ne...

Jaz jo svojemu dojenčku ne bi dala za nič na svetu!!! Ve pa razmislite.

LP tina

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.6.2005 8:50:42   
CUKRČEK
V vsem se popolnoma strinjam z Jasno d. Moja mala že od začetka pije vodo direkt iz pod pipe, meprekuhano in je še vedno živa in zdrava(hm, mogoče je pa tako navihana od neprekuhane vode:zmeden2: )

Se mi pa zdi, da gre pri teh vodah le za znamko....zala je kao najboljša, pa milupa za dojenčke. Če mene prašaš, je vse eno isto sranje. Razlika je le v ceni.

Glede kompliciranja mamic pa se strinjam, da si ene prav hudo komplicirajo življenje. Se včasih prav sprašujem ali se nekatere ****, ko postavljajo taka vprašanja ali mislijo resno.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.6.2005 10:18:37   
tejč
Sem brala enkrat raziskave o vodi in pravijo, d aje daleč najboljša Dana, zaradi nekih....hm...b?...pozabila sem, uglavnem, črpa se na dobrem placu, gre za neke vulkanske snovi, ki so v tej vodi, zato je boljša. Lahko verjameš, lahko ne. Povem rezultate raziskave.

Naša ajša je stara en mesec, pa ji vodo prekuham. Sploh pa je ne pije veliko, ker jo dojim.

Na tvojem mestu ustekleničene vode ne bi več prekuhavala, samo vedno ji odpri frišno, pa bo.

lp

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?