Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Uspelo nam je - odločba 25.10.2007 14:38:31
|
|
|
|
Bejba
|
Tole pišem samo zato, da boste videle, da uspe, če "stegneš jezik" in se pritožiš. Mi smo se namreč pritožili na Odločbo za znižanje plačila vrtca in dobili novo odločbo, po kateri sta oba otroka en razred nižje . Napisala sem, da imamo kredite, priložila pogodbe od banke in veliko jamrala , pa je uspelo. Sem računala in bo kar nekaj denarčka manj šlo za ta drag vrtec. Torej, poskusiti ni greh. Najslabše kar se lahko zgodi je, da pritožbo zavrnejo in ostanete na istem. LP; B
|
|
RE: Uspelo nam je - odločba 25.10.2007 15:28:28
|
|
|
|
jakaracman
|
,nam pa ni uspelo smo veselo v 8 razredu.
|
|
|
|
RE: Uspelo nam je - odločba 25.10.2007 15:43:12
|
|
|
|
fragola
|
|
|
|
|
RE: Uspelo nam je - odločba 25.10.2007 17:59:31
|
|
|
|
triša
|
Nam tudi pritožba ni pomagala.
|
|
|
|
RE: Uspelo nam je - odločba 26.10.2007 7:54:58
|
|
|
|
Bejba
|
Pol je pa zgleda naš župan bolj dobra dušica
|
|
RE: Uspelo nam je - odločba 27.10.2007 8:27:45
|
|
|
|
jagoga
|
To je odvisno od občine, nekatere upoštevajo razne kredite predvsem stanovanske kredite, nekatere pa imajo že v pravilniku določeno, da to ne upoštevajo. V rubriki ( na obrazcu), ki ti opredeljuje, da moraš zapisati posebne okoliščine, ki vplivajo na socialne razmere v družini pa lahko vsak napiše, takšne in drugačne finančne odlive, ki se nikjer ne vodijo. Poskusiti ni greh, če upoštevajo je dobro, če pa ne, nič ne izgubimo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?