|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uspelo nam je,
3.10.2006 8:34:26   
noe
da smo brez gospe DUDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V soboto je pregriznu prvo, nato v nedeljo še drugo dudo. Pa mu govorim na parkirišču , da zakaj to dela , da mami nima denarja zdej za nove,itd...
Pa pride mim ena soseda pa mu rečem naj ji da dudo , da jo bo nesla eni muci ki je sama in skoz joka. Pa mali odločno vzame dudo, in ji da,  pa adijo.
Celo nedeljo sploh ni prašal za njo, sam zvečer ko sva pa zopet srečala to sosedo pa se ful postavi tamal, da roke v bok in resno praša, kje je moja duda? Pa mu je rekla , da jo je nesla tej muci in da je bila ful vesela.
Od takrat naprej je trikrat prašu za njo,  zaspi brez problema in  v vrtcu tud nič ne sprašuje za njo.
Morm pa povedat , da je star dve in da je bil pravi odvisnik od dudeuser posted image , skoz jo je imel.
Bravo mali , car si!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image obožujem te
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uspelo nam je,
3.10.2006 8:38:35   
Marogica
Bravo mali, res si caruser posted image

p.s. Nas še to čaka......imamo tudi odvisnika domauser posted image

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2006 8:39:38   
Jančika_
Bravo, maliuser posted image !

Pri nas o tem lahko sanjamouser posted image . Sicer ima dudo le za spat, a če bi bilo po njegovem, bi jo imel 24/7. Zadnjič smo se vračali s sprehoda in ko je zagledal naš blok, je začel že od daleč kazati nanj in se dreti: "Tam je dudi! Tam je dudi!"user posted image . Ja, kjer je duda, tam je domuser posted image ...

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2006 8:42:15   
noe
Naš je celo prej rekel duda kot mama, jaz sem bila skoz ati . Sam zdej bo še pa sam mami mami, nič več duda.user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2006 9:46:40   
srki
user posted image user posted image user posted image

Glede ostalega pa se podpisšem pod Marogico

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2006 10:46:18   
diva 4
user posted image user posted image user posted image   Bravo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2006 10:49:00   
sanasan
user posted image user posted image user posted image

hm, naša (23m) je pa prejšnji teden zlezla v posteljo, se pokrila in rekla 'mami, dudo!' (v vrtcu je kup novinčkov)....me je skoraj kap, saj je nikoli ni hotela...naslednji dan je pa toliko časa brskala po igračah (ko jih ni hotela, sem jih dala za njenega dojenčka), da  je eno našla in mi jo ponosno pokazala in hitro v ustauser posted image
včeraj sem jih pa skrila....upam, da jo bo minilo...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.10.2006 10:50:07   
sanasan
ja, pa hkrati je prvič je rekla besedo dudauser posted image

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.10.2006 11:06:39   
KODA
user posted image user posted image bravo

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.10.2006 12:59:12   
lelaval
user posted image user posted image   Bravo user posted image user posted image

Vem, kako sta si oddahnila. Je najstarejpa bila še več kot odvisnica dud. Vsaj 20 jih je premogla (in z najmanj 4 zaspala) user posted image user posted image  Najmlajša ša hvalabohu (zaenkrat) ni njihov ljubitelj. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.10.2006 13:15:39   
BLAŽIKA
Tudi pri nas je zelo aktualna bua(duda). Stari smo 20 mesecev in nevem kako bomo to izpeljali, da jo odvadimo, ker tudi, če bo dala eno za mucko, ve,  da jih ima doma ziher še 5.

Najboljše, ko bo doma imela katera mlade muceke, da mi javite pa bomo vse prinesli tja, mogoče bo takrat mir.user posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.10.2006 13:16:12   
BLAŽIKA
noe vam pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dan brez dud.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.10.2006 14:02:10   
Anonimen
Uf, tole vam je pa res za čestitat user posted image user posted image user posted image

Vam bom poslala našega  user posted image  na inštrukcije. user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
4.10.2006 9:39:51   
noe
Še zmeraj nam uspeva, čeprav je šele sreda lahko rečem le eno    ADIJO, DUDAuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.10.2006 10:27:11   
Bejba
Bravo user posted image user posted image user posted image .
Ampak tele muce so pa res grde, ker je tudi nam muca dudo odnesla user posted image . Ja, smo tudi mi ponosni. Tudi naš je imel dudo skoraj prilimano v usta. Sem rekla, da se je sigurno ne rešimo do prvega razreda. No, pa smo sedaj že 2 tedna brez in tudi, ko jo vidi pri bratcu ni nobenega problema. Reče samo: Nikita duda (od Nikita duda). Ja, od ponosa tudi mi kar pokamo user posted image .

LP; Bejba

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.10.2006 8:28:27   
noe
Bejbauser posted image !!!!!
Sam naša muca je bla tok sama , da je skoz jokala, da se je moral usmiliti.
Zdej ko pa praša , kje je duda,mu rečem , da jo je sam dal muci,pa ful pametno reče, aja!?!user posted image  

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?