|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uspelo nam je!
2.5.2007 12:28:34   
Anonimen
Končno! user posted image user posted image

Že kar nekaj časa imamo kahlico in ni šans, da se naš sonček sploh usede nanjo. Je imel noge ravne kot kol, ko se je bilo potrebno usesti. Smo probali že vse sorte...zamanj.

Danes pa gremo v Spar, in rečem mojemu, dajmo probat z drugo kahlico. Seveda moj kot je, reče: brezveze, samo tja mečemo denar, ker itak noče sedeti... PA dam sončka kar tam sredi spara na tako lepo račko - kahlo, da vidim, če bo sedel. Pa mali vragec ni hotel dol z nje user posted image . Vlekel jo je po celi trgovini, ... še na kavo smo morali z njo, doma...jo je skoz vozil, ker je mislil, da je poganjalček in delal brm, brm...

Pa ga vprašam, kam mora .... kakati in lulati? In on lepo pokaže na kahlo. Ga slečem, sedimo, čitamo knjigo, gledamo telebajske, jemo čokolado...in glej ga vrageca...naredili smo prvo lužico, pa še kakali smo. user posted image user posted image

Z možem sva v šoku, sonček je pa bil tudi tak srečen, da je še pomagal pospraviti. user posted image user posted image

Morala sem vam zatežit user posted image . Zdaj pa ploskajte mojemu sinu user posted image .

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 2.5.2007 12:30:10 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uspelo nam je!
2.5.2007 12:36:20   
maca24
user posted image user posted image user posted image

Tudi mi našega user posted image  poskušamo navajati na kahlico, pa nam nikakor ne uspe.user posted image  
Mogoče pa bomo poskušali z vašo metodo.

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.5.2007 12:36:23   
Anonimen
Evo, ploskamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.5.2007 12:36:53   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  ploskam tvojemu sinu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.5.2007 12:40:07   
brina_3
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.5.2007 12:42:11   
Anonimen

Hvala

maca, vseeno najprej preizkusi zadevo v trgovini user posted image .

(odgovor članu brina_3)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.5.2007 12:44:12   
Maxica
Bravo, bravo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.5.2007 12:53:44   
madela
Srečnežiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.5.2007 13:03:50   
Anonimen
Bravooooooo!!!!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.5.2007 13:05:41   
eya
Super maliuser posted image user posted image user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.5.2007 13:10:08   
Anonimen
Čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.5.2007 13:27:21   
LARIKA
Mu že prejšnja kahlica ni bila všeč user posted image . Račka je le račka user posted image

Imejmo se radi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.5.2007 14:16:45   
Anonimen
Še ena lužica user posted image . Je vstal in mu rečem: prinesi kahlico. da bova lulala. PA jo je prinesel, sva potem malo brala in lužica je tu user posted image

(odgovor članu LARIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
2.5.2007 16:27:25   
natalia
user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.5.2007 18:58:13   
Pingvinčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.5.2007 19:17:44   
nas5
Bravo!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja je stara 11 mesecev, a lahko že probam? Se bojim, da jih bomo imeli več kot v trgovini!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.5.2007 17:59:30   
Anonimen
Imamo 2 problema.

Ko smo doma skoz lulamo in kakamo v kahlico. Ko pa kam gremo pa sevede kahlice ne vlačimo s sabo. Vendar, če smo kje in mu je lulat, doživi živčni zlom preden se polula v plenico. Kaj storiti? Na školjki pa noče sedeti.

Drug problem je, da se ponoči, ko mu je lulat budi in joka. In meni je bilo potrebno kar precej časa, da sem to pogruntala. user posted image  Pogruntala sem šele proti jutru, ko sem videla, da je plenička prazna in ko sem ga dala na kahlo jo je skoraj revež napolnil. A ga naj ponoči dajem na kahlo? Potem moram prižgati luči...

Še eno vprašanje. Čeprav je plenica čez dan, ko smo doma suha, ga še nekak ne upam pustiti brez pleničk, saj smo ga navadili na kahlo praktično takoj. A če hodi zdaj na kahlo, mora biti brez pleničk ali kako? Nekako mi ga ni skoz za preoblačiti , če bo slučajno lulal. Ali?

A zdaj naj prešaltamo tudi na sp. hlačke, ker bodiji ga bodo verjetno žulili tam, spodaj?  user posted image

Hvala za odgovore.

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 4.5.2007 18:13:13 >

(odgovor članu nas5)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
4.5.2007 19:56:44   
rainbow
Nisem hotela prej nič komentirat, ampak zdaj pa moramuser posted image

meni se zdi, pa ne vzet kot slabo, da je tvoj  fantek še zelo mahjen, da bi zdaj naekrat to vse obvladal. seveda je fajn, da poskuša in se trudi in za to mu čestitam. vendar kot vidiš, vsaj po moje, še ni čisto zrel.

Prvo, seveda zdaj ne rabi bit čisto brez plenic, kje pa. Sploh če kam greste, menda mu jo boš dala gor. Vsaj jaz ne bi hotela doživljat ne njegove in ne moje stiske ob potrebi, pa brez plenice ali druge možnosti odtočenja. Kje šele čiščenja avtosedeža.

zanimivo se mi zdi, da se ponoči noče polulat v pleničko. Če je to tako, ga boš seveda morala dat lulat na kahlo. Ali pa mu razložiš, da pa ponoči lahko lula v pleničko. Čeprav je še majhen, da bi to razumel. Ali pač?

če je podnevi brez pleničke, mu daš gor spodnje hlače. pa saj tudi s plenico jih lahko ima oblečene. Mislim pa, da definitivno lahko počakajo do poletja. ker spodnja majčka vedno ven leze, zdaj pa še ni tako toplo.

Upam, da nisi jezna ali karkoli, jaz imam o tem odvajanju malo drugačno mnenje, pa tudi marsikaj sem prebrala tudi zaradi bitk z mojo mamo in iz lastnih slabih izkušenj) in v bistvu nimam izkušenj s tako hitrim odvajanjem. Moja starejša se je dokaj pozno navadila kar na wc (malo pred 3. letom), ampak je v dveh mesecih obvladala vse aspekte; zato se za mojo 25-mesečnico sploh ne sekiram. Enkrat ji je uspelo na kahlo, ampak ker še ne govori dosti in ne pove vedno, da kaka ali lula, bom definitivno počakala do poletja.
sicer pa so te zgodbe različne od otroka do otroka, kakor govor, hoja, spanje itd. edino morda, da si ti ne naredi preveč dela. Ker tvoj fantek ima še čas (če sem prav videla, je star komaj leto in pol?)

pa uspešnouser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.5.2007 20:07:28   
**Petra**
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša lumpa občasno sicer gre na kahlico, da pa bi bila brez pleničke, pa je tko tko, včasih se kar spozabi in naredi lužo na tlehuser posted image user posted image user posted image Ampak, ko reče, da gre lulat, se pa tudi polula na kahlico. Ko bi vsaj bilo to večkratuser posted image

Drugače pa imamo mi tudi račkouser posted image

< Sporočilo je popravil **Petra** -- 4.5.2007 20:12:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.5.2007 22:03:46   
Anonimen
Sva bila do večera brez pleničke. Šla 2 x na kahlico in nič lulala. Paziti edino moram, da ko se spravi h kahlici, da je to znak za lulanje.

rainbow, zakaj bi pa bila jezna? Hvala za nasvete. Sem se odločila, da mu bom kupila hlačke, da bo doma brez pleničke. Ponoči ga bom pa pač dala na kahlico. Ko bomo pa kam šli, bom pa probala z njim iti na Wc. Ne, bi mu rada razlagala, da pa ponoči in pa ko smo kje zunaj, da pa takrat lahko lula in kaka v pleničko.

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
5.5.2007 9:21:45   
rainbow
No, me veseli!

če otrok sodeluje in ni pritiska, je vse bp. Eni starši pa znajo pretiravat in to lahko pusti na otroku neprijetne posledice, predvsem če noče sodelovat. Tudi velike telesne težave, kot je zaprtje, da o psihičnih ne govorim.

user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.5.2007 13:15:39   
Anonimen
rainbow kakšen pritisk neki? Ta mali, ko se polula ali pokaka v kahlico ploska zraven in govori: jeeeeeeeeeh, mami pa vriska. user posted image  

Še ena suha noč user posted image  in dopoldan.user posted image

Smo pa danes nabavili sp. hlačke in se že perejo.

(odgovor članu rainbow)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?