bibyzan
|
Pozdravljena!!! Sem že mal gledala, če se boš kje oglasila, pa te ni bilo videti, al pa sem spregledala. Imamo se super, po tistem kar sem v prvih dneh preživela v bolnici (ob takšnem veselju, da jo dobim na oddelek, potem pa skor padem v depresijo). Niso bili vse krči, ko sva prišle domov se je bistveno bolj umirila, spimo pa tudi lepo (prva runda 4-5 ur, potem malo manj). Krčev ponoči nimamo-vidim uro . Da ti povem, kaj vse smo nabavili:SAB Simplex, to smo imelo že v bolnici, kapljice koroških lekarn-bolj za tolažbo, ker so sladke, fajn pomaga koprov čaj-domač, pa mal kamilic noter. To sm ji dajala pit večkrat dnevno po par požirkov. Ko je imela ful krče sem jo razvila in z oljem masirala po trebuščku, pa tud termoforka na trebušček pomaga. Samo enkrat se je najdlje jokala 2,5 ure, pa smo sprobali vse to, nazadnje sem ji dala termoforko na bušček in jo stisnila k sebi, pa je zaspala. Hm, drugače pa verjetno najbolj čas, mi jih včasih nimamo par dni, pa potem spet....Pa nošenje na trebuščku ji tud ful pomaga. Pa velikrat sem jo v voziček dala in peljala po makadamu, jo je mal prerukalo....tu ne vem kaj je pomagalo, v glavnem jokat je nehala. Ne znam ti povedat, enim pomaga to, drugim drugo, ko jih je imela sem se ponavadi poslužila vsega kar sem napisala(ko že ne veš več kaj bi) nekaj oz. vse skupi je pol pomagalo. Čim lažje preživljanje ti želim!
|