Tia27
|
No pa sva jo, najino dvoletnico navadila spanja v svoji postelji.Spala je z nama in ne v svoji sobi, ker je ful izsiljevala, da hoče spat pri nama, pol sem pa pred 14-imi dnevi rekla, zdaj pa dost.In recept: spat sem jo dala v njeno sobo v njeno posteljo, jaz pa sem se ulegla poleg njene postlce, in sem bila z njo dokler ni zaspala,prvi teden je traaaaaaaaaaaajaaaaaaaaalo, zbudila se je tudi ponoč, pa sem hitr tekla do njene postlce pa ji rekla da sem pri njej, da naj kr zaspi, in to se je zbujala cel teden, ampak sem vztrajala, najina velika postelja je za njo enostavno prepovedana.In sedaj je že drugi teden, spi že celo noč sama v svoji postlci, v svoji sobi, in včeraj sem dosegla, da je celo ob 20.30 sama zaspala, brez mene, lepo sem ji razložila, da gredo vsi otročki zdaj spat, da tud lumpi je rekel že zdavnaj lahko noč umiti zobki in da čebelica maja že spančka, dala sem ji lubčka in glej ga šmenta,smrčala do jutra!Upam da bo še tako naprej, bom pa dosledna, ne več v najino posteljo!To sem napisla, če bi kateri bilo v pomoč mogoče, pozdravček.
|