Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Uspešna morfologija- oktobrčice!!!! 20.6.2005 18:28:53
|
|
|
|
bambi
|
Ja, Uma, tudi jaz sem imela danes morfologijo, mi bomo pa imeli pupiko :bravo::bravo::bravo::bravo:. Tudi jaz sem bila čisto iz sebe, ko mi je povedal..... Srček, trebušček, glavica, nogice, rokice.... vse je BP. V sredo pa imam znova pregled in sicer mi bojo vzeli bris in menda kri...pa še svojo punčko bom zopet videla :bravo:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa LP Bambi
|
|
|
|
Uspešna morfologija- oktobrčice!!!! 20.6.2005 19:06:26
|
|
|
|
uma
|
Čist super :bravo::bravo::bravo: Jaz sem potihoma želela pupiko, ampak ko pa vidiš tega pikota tam na zaslonu pa nič ni več važno. A je kaj narobe da moraš dati bris? Meni ni nič rekla. Sem pa danes dala kri. :rozica:
|
|
|
|
Uspešna morfologija- oktobrčice!!!! 20.6.2005 19:08:58
|
|
|
|
bambi
|
Jaz moram dati bris, ker sem imela bakterijo Kladimijo ..... sem dobila antibiotike, sedaj pa imam kontrolo.
|
|
|
|
Uspešna morfologija- oktobrčice!!!! 20.6.2005 19:12:22
|
|
|
|
Aja32
|
Zivjo, a so vama povedali koliko je velik? LP A:nosecka::duda:
|
|
|
|
Uspešna morfologija- oktobrčice!!!! 20.6.2005 19:22:43
|
|
|
|
bambi
|
Ne, niso in niti v izvidu ne piše, piše samo, da je primeren 22. tednu....
|
|
|
|
Uspešna morfologija- oktobrčice!!!! 20.6.2005 19:23:30
|
|
|
|
uma
|
Meni je samo rekla, da je vse ok. Da se razvija skladno z mojo tedensko nosečnostjo. Skratka ravno prav velik. Tako se je izrazila. V cm pa ni govorila. Lahko da je vmes, pa sploh nisem bila pozorna, ker sem bila čist v 9nebesa. :rozica:
|
|
|
|
Uspešna morfologija- oktobrčice!!!! 20.6.2005 19:38:48
|
|
|
|
NINA78
|
Pozdravljene! Jaz sem 'morfologijo' imela prejšnji teden (24. TN), ampak nisem nič kaj dosti videla - le glavico, srčko, ... Je bolj ona gledala. Za spol nisem hotela izvedeti. Sicer pa pri nas morfologija ni tako 'glasno opevana', s čimer mislim, da ne traja dolgo časa, pa tudi nič ti ne pove v naprej in tudi mož ni zdraven. Ma glavno, da je rekla, da je vse OK. Baje ima moj otroček 750 g. To je vse kar sem izvedela in sem srečna, da je OK. Komaj čakam, da bom ga/jo lahko vzela v roke in veselo pestovala. Tudi ko brca je tako lepo, a ne punce? No uživajte vse v lepih dneh in ob brcikah svojih 'srčkov'. LP, Nina.
|
|
|
|
Uspešna morfologija- oktobrčice!!!! 20.6.2005 22:39:37
|
|
|
|
MojcaG
|
jaz sem imela morfologijo prejšnji teden, bebica pa naj bi bila velika okoli 25 cm, je rekla g da ni mogoče izmeriti, ampak da je povedala povprečje. bebica je namreč non - stop nekaj migala..:)-:)- glede na meritve pa je povedala, da je težka okoli 400 g, 100 g je možnega odstopa. majkomila, skoraj pol kile!! :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Uspešna morfologija- oktobrčice!!!! 21.6.2005 8:28:28
|
|
|
|
bebika
|
Pzdravljene punce! Jest imam pa morfologijo v četrtek in močno upam, da bo tako uspešna kot je bila vaša. Namreč upam, da je tudi pri meni vse OK, spola pa ne bi rada izvedela. Kar bo pa bo, samo, da bo zdrav ;). lp bebika 21t4d
|
|
|
|
Uspešna morfologija- oktobrčice!!!! 21.6.2005 9:13:57
|
|
|
|
brina75
|
Hojla, mene - naju - nas pa morfologija čaka jutri. Me že kr mal trema matra, čeprav sem se pozitivno "naravnala". Sporočim v četrtek kako in kaj;) Brina in :duda:22 4/7
|
|
|
|
Uspešna morfologija- oktobrčice!!!! 21.6.2005 9:22:40
|
|
|
|
Udb
|
Sem vesela, ker ste imele vse tako uspešne morfologije!! :bravo: Potem se pa na mojo spomnim! :zmeden: Smotko, se ni hotel nič pokazati!! In zdaj se sprašujem, če ase bo prihodnjič sploh še kaj videlo!! Naročena sem namreč ko bom noseča 25t 3d! in ko vas tako berm - da se organi vidijo do 23 t, možgani do 24....a ima sploh kaj smisla, da me je moja G naročila v 26.tednu???
|
|
|
|
Uspešna morfologija- oktobrčice!!!! 21.6.2005 9:56:01
|
|
|
|
pi
|
Pozdravljene, jaz pa imam morfologijo jutri zjutraj. Komaj čakam, da ju spet vidim. pam, da bo vse ok in da bomo izvedeli kakšnega spola sta. Kilogrami grejo gor 100/h, manj jem več vagam. Zredila sem se že za 11kg.
|
|
|
|
Uspešna morfologija- oktobrčice!!!! 21.6.2005 10:20:37
|
|
|
|
MojcaG
|
jaz sem se pa danes naročila na 3d ultrazvok.. in ga imamo 6. julija.. pa že spet komaj čakam.. sploh pa to, da bo vse posneto na cd in bom lahko pokazala še prijateljicam ter bodočim babicam in dedijem, ki so že čisto nori.. pi, jutri moraš takoj povedati, kako je bilo!! udb, če ti je g rekla, da bosta takrat ponovile morfologijo, potem je sigurno še vidno.. če ne bi te pa verjetno prej naročila.. ? upam, da bo tokrat :duda: sodelovala! :)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.6.2005 11:23:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?