scorpiogirl
|
uf, meni je bilo to tud na začetku težko, ker sem oba hkrati dajala spat ... v Nalovi postelji (ima že od dobrega leta naprej posteljo "normalne" velikosti), tamalega dojila pa zraven pazila, da ni Nal ga kej treščil, ker se je itak premetaval povsod, namesto da bi zaspal potem sem pa začela dajat spat vsakega posebej in čist laufa tud, če sem sama za oba Skup v dnevni/spalnici (je oboje skup ) preberemo kakšno knjigico, potem sledi večerna rutina manjšega, tačas večji ponavadi še enkrat prebere pravljico tamalega tud nahranim v dnevni, ga odnesem v otroško sobo in on itak sam od sebe (pa še zelo hitro) tam zaspi. Je pa on zvečer res kmalu zaspan, tako da je ob 19h zadnja, ko mora it spat in res lahko vse v miru spedenam. Potem je pa še Nal na vrsti, ga stuširam, pa spat. Z njim je pa itak še treba hodit spat, tko da lahko še ene pol ure traja, preden zaspi. Bi bila pa čist vesela, če bi še Nal sam od sebe zaspal, ne pa, da mora nekdo zraven njega ležat (k sreči ga večinoma daje možek spat, tako da se jst v tistem času že v miru stuširam), pa nam to še ni uspelo ... kakšnega dretja v sobi pa ne mislim poslušat (tud zato, ker bi tamalega zbudil, pa bi bila cela štala pol), tako da na tem pa še nismo ... aja, bi pa tudi jaz tamalega zbudila popoldne, da ne bi do večera spal. Mi je tud od začetka hodil tamali ful pozno spat, pa sva kar hitro našla tole uro, ko lepo zaspi. Pa tud lepše spi ponoči, če gre ob 7h spat, kot če se kje zadržimo, pa gre spat kasneje. se pa tud Nal od novega leta boji pokanja, skoz sprašuje, če ne bo več pokalo ...