|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uspavanje
2.7.2008 16:35:37   
temboli1
Pozdravček,

moja punca bo kmalu eno leto dopolnila.

Zanima me, kako ve uspavate svoje enoletnike/enoletnice?

Naša namreč sama ne zaspi skoraj nikoli, vedno jo crkljam ali nosim naokrog, sem sprobala da je nisem položila v posteljo čisto tako da bi že spala ampak mičkeno budno, da bi se potem sama uspavala, ampak rezultat je bil vedno isti, gre na noge in gleda naokoli, stalno se dviguje.

Zdaj včasih zaspi takoj ko popije mleko, ampak redko.

Skrbi me kako bo s tem uspavanjem v vrtcu, tam mene pač ne bo da bi jo uspavala, vzgojiteljica pa po vsej verjetnosti ne bo ujčkala otrok.

Prosim za kak nasvet. A je pri vas enako da ne zaspijo sami od sebe, tako da jih pač položiš v posteljico?

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uspavanje
2.7.2008 18:28:11   
pufka
Naš mali je zaspal vedno sam z flaško,smo ga od malega vadli že ko je začel flaško držati sam pa je pol vedno sam zaspal. V svoji poslci.user posted image  

Mislim, da je to odvisno od staršev kolko razvadijo otroka

(odgovor članu temboli1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.7.2008 18:48:36   
leni5
Jaz imam enake probleme od 6. meseca dalje, pa je stara skoraj 4. leta. Še zdaj ji preberem pravljico zvečer in moram biti z njo v sobi dokler ne zaspi. V vrtec je šla pri 2h in zaspala brez problema. Tam je pač tako, doma pa izkoriščajo.

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.7.2008 19:27:02   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: temboli1
Skrbi me kako bo s tem uspavanjem v vrtcu, tam mene pač ne bo da bi jo uspavala, vzgojiteljica pa po vsej verjetnosti ne bo ujčkala otrok.

To je se najmanjsi problem. Vzgojiteljice porihtajo vse po vrsti, tudi ujckajo jih in nosijo, ce so otroci tako navajeni. No, na zacetku seveda...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu temboli1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.7.2008 23:09:13   
bambam
Tudi naša 2.5 letnica noče zaspati sama. Že odkar sva jo prinesla iz bolnice, me drži za prstek in samo tako zaspi še danesuser posted image . Zadnje čase ji rata zaspati pred TV-jem( sevda naslonjena name). Meni nikoli ni bil problem iti spat zraven........ je fajn občutek da te potrebuje...........pa tok hitro zrastejo..............
Če bi jo morala nosit, mi pa verjetno nebi blo glih všeč, probaj jo ful zmatrat........če bo fejst utrujena, bo po moje kr hitro zaspala. Al pa reči da si ti utrujena in se delaj kot da spiš. 

Pa lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2008 13:56:06   
maja1488
Jst se zraven uležem in se delam da spim. Je pa kakor ji paše. Dva meseca nazaj je hotla it sama spat, zdaj moram it z njo, še pred tem je mogel it ati...

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2008 20:33:22   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: temboli1

Ne skrbi za vrtec - pri nas po 5h mesecih v vrtcu (16m) doma še vedno ne zaspi povsem sam, v vrtcu pa takoj, ko je čas za to sam šiba po "svojo" igračko za spanje, ki jo je tam dobil, se vleže in zaspi user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu temboli1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.7.2008 20:40:30   
Paštetka
Ja, za vrtec res ne skrbi user posted image . Moj je začel tam sam spati že skoraj na začetku. In zato sem doma rekla, da je teta Marija (vzgojiteljica) rekla, da je on že tak velik, da mora doma tudi sam zaspati user posted image . In je vžgalo user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.7.2008 13:14:19   
Mateja82
naša gre spat sam moram zraven ležat, se malo pogovarjama potem pa rečem da počasi grem se poljubčama in pocarlama se poslovim in grem iz sobe. Zaspi potem sama. Stare je dve leti. Ko je bila manjša pa je bila kar kriza saj sem ležala zraven dokler ni zaspala, če sem se premaknala se je pa takoj zbudila.saj se bo uredilo vvrtcu pa bodo že poskrbeli za to.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.7.2008 14:21:41   
mayci
Pri nas sva ga ravno okrog prvega roj. dne začela navajati na "samostojno" spanje. Prej je vedno eden od naju ležal pri njem, dokler ni zaspal, potem pa ponavadi tudi sam zadremal (pa gre cel večer nekam...)user posted image
Postopno sva se odmikala od njega, po dveh mesecih pa je po pravljici oči odšel ven, rekel lahko noč in malček se je navadil zaspati sam.

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.7.2008 20:56:09   
blaža
Jaz sem ta starejšega, ki ima pet let, dala v posteljico in lahko noč. Pa brez flaše, le z dudico. Se ve, da sem morala večkrat nazaj k njemu, ga včasih tolažit( vedno samo v posteljici, nikoli ga nisem pestvala in nosla okoli), in to sem prakticirala od kar se je rodil, tako, da se je navadil zaspati sam. Ko so že stari eno leto, je malo pozno za jih odvadit, če vedno hodiste spat z njimi, ma ni pa še prepozno, čeprav rabiš bistveno več napora, da ga spraviš spat. Sedaj imam še šest mesečnega dojenčka in smo ga enako navadli, tako, da ko popije mleko, gre spat in ne čakam zraven, da zaspi. Ta starejši zdej spi že od drugega leta sam v svoji sobi, ga imamo na vezi z baby fonom, tako, če kej rabi ponoči.
ni varjante, da bi hodla z otrocmi spat, ki zvečer si vzameva z možem čas zase, skupaj ali ločeno in otroka sta ob osmi že v postelji, ta mali gre že ob sedmi. Tako sem hodila tudi jaz in tako je moja tašča navadla tudi mojega moža, ko je bil majhen.user posted image
Ps: za vrtec se pa ne sekiraj, ki tovaršice jih poštimajo še boljše kot mi mame! Kam pa bi prišle, če noben malček nebi hotel zaspat in bi se vsi drli, pa tudi pocartajo jih , tako, da ne skrbi.( vsaj v našem vrtcu je tako), Mi mame pa vedno malo bolj nadrsamo, ker nas ta mali ožmivajo, ampak to je žedruga tema!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?