|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Usnjena sedežna garnitura
27.12.2007 13:39:41   
Bejba
Povejte mi kakšna je razlika med sedežno garnituro iz umetnega usnja in pravega usnja (ok, v usnju, to mi je jasno)? Ampak glede kvalitte mislim. Sedaj imamo namreč pravo usnje, pa se nam je začela trgati po šivih in jo bo treba počasi zamenjati. Pa se mi zdi, da so sedaj tudi sedežne iz umetnega usnja prav tako kvalitetne (in seveda precej ugodnejše). Ali se motim?
Prosim izkušnje kakšnih, ki imate umetno usnje. Ali začne pokati, kakšne druge slabe lastnosti?

Hvala

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Usnjena sedežna garnitura
27.12.2007 13:45:57   
ribica.
Nisi napisala koliko časa jo že imate. Mi imamo našo leto in pol, pa je lepa. Umetno usnje.  Samo od kulija madeži ne grejo dol, ko so mulci počečkali.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2007 14:46:35   
Bejba
Tale naša usnjena je stara že kar nekaj let, tako da je že kar nekaj odslužila. Samo zdej k gledam cene nove, se mi zdi ful trapasto dat 2x več za pravo usnje, če je umetno ravno tako dobro. Ali se pač motim?

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2007 14:48:51   
Anonimen
Zakaj je pa ne daš sam preoblečt če je drugače super sedežna?
Bi te zihr cenej pršlo.
Midva jo imava dve leti, umetno usnje. Nič ne poka. Edin popraskana je zarad mačk. Jo pa redno mažem z erdalom za usnjene sedežne.
Midva jo mava namen dat preoblečt k se mački mal postarajo, pa ne bosta več tolk praskala. Mi je škoda cele sedežne menjat, če je sam površina uničena.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2007 15:39:03   
moci
moja teta je imela umetno usnje, pa se ji je vse olupilo. prav grdo je bilo. verjetno pa so različne kvalitete. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2007 19:03:24   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Midva jo mava namen dat preoblečt k se mački mal postarajo, pa ne bosta več tolk praskala. Mi je škoda cele sedežne menjat, če je sam površina uničena.

Samo na to ne upaj, da ti starejši mački ne bodo praskali sedežne user posted image . To vedno počnejo, pa naj si bodo mladi ali stari. To je nagonsko, ker si tako brusijo kremplje.

Glede kvalitete umetno ali naravno usnje pa bi rekla, da razlika je tako v kvaliteti kot v ceni. Jaz bi se raje odločila za naravno.
Menda pa prodajajo tudi EKO usnje, pa ne vem kakšno je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.12.2007 19:06:09   
Anonimen
Samo na to ne upaj, da ti starejši mački ne bodo praskali sedežne . To vedno počnejo, pa naj si bodo mladi ali stari. To je nagonsko, ker si tako brusijo kremplje.

Sej si ne brusta gor krempljevuser posted image ...še to jauser posted image
Sam k norita jo mal spraskata. Ni tko hudo. K bosta pa stara pa mnde ja ne bosta več tolk norelauser posted image
No al pa če. Jst itak vsakmu povem da sva tako kupla, z takim vzorcemuser posted image

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.12.2007 19:09:14   
bamby
Verjemi da bosta. Ima mama enega mačkona, ki je že dokaj v letih in ko ga popade norenje, gre vse pred njim user posted image . In kremplje konkretno zasadi v sedežno, zato nikar ne upaj, da se bosta tvoja dva poboljšala user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.12.2007 19:10:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Verjemi da bosta. Ima mama enega mačkona, ki je že dokaj v letih in ko ga popade norenje, gre vse pred njim user posted image . In kremplje konkretno zasadi v sedežno, zato nikar ne upaj, da se bosta tvoja dva poboljšala user posted image .

Hvalauser posted image .....pa so šle moje sanje v....user posted image
Ma ne sej je kul, bomo pa pršparal k jo ne bo treba dat preoblečtuser posted image

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.12.2007 20:30:27   
natasaom
moji sestrični se je dobesedno olupla sedežna iz skaja.za usnje vem,da ga je pametno mazati s kremo za roke 48.to mi je prijateljica povedala ker jo imajo doma.preoblečt sedežno je pa tud kar drag špas tako,da se mi ne zdi,da ravno prišparaš pri tem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.12.2007 11:15:13   
mily
Jst sem mela prej sedežno z umetnim usnjem in se mi je v petih letih čist olupla. Na konc je bla res že ful grda in takrat sem si rekla, da nikol več umetnega.
Zdej imam pa pravo, ampak še ni stara, tko da ne morem rečit kako dolgo bo zdržala. Jo pa redno mažem z mlekom za usnje.

Je pa verjetno v obeh primerih odvisno od kvalitete in debeline usnja.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.12.2007 11:20:00   
mily
Aja za sprevblečt. No midva sva se takrat pogovarjala, da bi jo tut dala zrihtat k tapetniku. Pa se ni splačal, ker bi nama mogu na novo nardit vzmetenje in vse, plus usnje in je prišl enako ali več, kot cela nova. Zdej, verjetno bi se splačal, če bi blo vzmetenje in tista pena notri še vredu.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.12.2007 10:20:24   
katra55
jaz imam kombinirano umetno in pravo usnje. Zgoraj, kjer se sedi je pravo, zadaj in spodaj pa umetno usnje. je bila zaradi tega sedežna veliko ceneje.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.