|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Urtikarija v nosečnosti
14.8.2012 7:23:41   
Anonimen
Pozdravljeni!

Sem v 29t nosečnosti in pred tednom dni se mi je pojavila urtikarija..najprej po komolcih,nato dlaneh,prstih,  kolenih...danes tudi gležnjih in hrbtu. Bila sem pri ginekologu in dermatologu, kjer so mi predpisali Claritine 10mg, vendar ne pomaga kaj dosti...imam občutek,da je urtik vedno več. Sicer srbijo,a znosno,tako da še lahko spim. Prej alergij nisem imela, niti sedaj ne vem,kaj bi jo sprožilo, ker v moji prehrani ni konzervansov.
Zanima me, če je na forumu še kakšna user posted image  ali mamica, ki se je kdaj borila s podobno težavo, kako...in kdaj se je stanje umirilo. Moram reči,da postajam že malo nervoznauser posted image ....skrbi me kako lahko alergija vpliva na user posted image  in kdaj se bo že nehalauser posted image .
Hvala za odgovore
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Urtikarija v nosečnosti
15.8.2012 22:13:01   
Lucyn
Živijo! Tudi jaz se imela urtikarijo v nosečnosti. Bilo je zelo hudo, praktično le po dlaneh, stopalu in obrazu je nisem imela, povsod drugod pa ja. Ponoči sem se prebujala zaradi srbenja vsako uro. Tudi jaz sem bila pri dermatologu, dal mi je neko kremo in puder, ne spomnim se imena, pila sem Claritine, noseča pa sem bila 15 tednov. Urikarija je trajala dober mesec, potem do konca nosečnosti nisem imela težav. Se je pa ponovila približno en mesec po porodu, a na srečo v milejši obliki. Danes je moja pikec star dve leti in nikoli prej in nikoli potem (razen v omenjenih dveh primerih) nisem imela urtikarije. Baje znajo bit krivi hormoni. Držim pesti, da se čimprej pozdraviš, zaupaj zdravnikom in boš videla, da se bo vse dobro izšlo. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.8.2012 22:46:50   
cilla
Tudi meni je v nosečnosti alergija nekaj časa podivjala. Srbelo me je še tam, kjer na koži ni bilo sploh nič videt. V zadnji tretjini nosečnosti se je umirilo. Sama alergijska reakcija na tvojega user posted image ne bo vplivala. Če pa si že sicer alergik, je nekoliko več možnosti, da bo alergije skozi življenje kopičil tudi tvoj mali. Tako je meni razložil alergolog, mene je namreč moja dohtarca poslala k alergologu, ko se je začelo.

(odgovor članu Lucyn)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.8.2012 19:10:07   
Anonimen
Hvala obema za odgovoreuser posted image .
Urtikarija je še vedno prisotna, vedno na drugih delih telesa,a po zaužitju tablete neha srbet in postopno tekom dneva izzveni, ponoči in zjutraj pa se zgodba ponovi.
LP

(odgovor članu cilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?