|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Urska61!!!!!
15.3.2005 13:27:40   
MašaS
Urska61, sem si zapomnila, da gres tudi ti 22.3. na HSG. Veš, bova kar skupaj trpeli...
Namreč tudi jaz sem včeraj dočakala M in sem poklicala v ambulanto, kjer so me naročili za 22.3.
Ne vem, kako je s tabo, ampak meni je še vedno kar malo težko pri srcu...

Pozdravček!

MašaS

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Urska61!!!!!
15.3.2005 13:58:05   
Anitka
Lubice nič bat. Bosta premagali tudi tole oviro, malce stisnili zobe al pa tudi ne bo potrebno, potem bosta pa spet en korak bližje :duda::duda:

Pa na čokoladice ne pozabit, ker bosta lačni.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Urska61!!!!!
15.3.2005 13:59:56   
tinkamiška
Čez en teden bomo fejst stiskale:miska::miska::miska::miska:

Do takrat pa čim manj študirat o tem;)

LP,
Tinka

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Urska61!!!!!
15.3.2005 14:13:04   
Mijavček
Ja punce, nč bat!

To je pač en korak, ki ga naredimo na poti do naših :duda:. Korak po korak in prišle bomo do cilja!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Mijavček

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Urska61!!!!!
15.3.2005 16:53:48   
Urska61
Hojla, MašaS!

Šele sedaj sem uspela priti do računalnika in sem bila tvoje novice zelo vesela. :bravo::bravo:
Mogoče se pa vidiva. Ob kateri uri si pa naročena?

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Urska61!!!!!
15.3.2005 17:05:14   
Urska61
Drugače pa ne skrbi, MašaS. Obe bova to oviro premagali. Mene ne skrbi, ker komaj čakam, da se nekaj premakne, medtem ko že 2 leti čakam na 9nebesa. Če bova skupaj tam, se bova lahko moralno podpirali. Samo pozitivno misli, pa bo.:metulj::metulj::metulj:

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Urska61!!!!!
15.3.2005 17:38:45   
MašaS
Jaz moram priti že zjutraj na odvzem krvi, potem pa počakati na HSG še isti dan. Menda tam okoli 11.00.
Tudi midva že skoraj 2 leti čakava, da se nekaj premakne.
Mogoče se pa res vidiva. Kdaj si pa ti naročena?

MašaS

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Urska61!!!!!
15.3.2005 18:35:34   
Urska61
Ob 9.00. Kri sem pa za hormonske preiskave že dala, za levkocite pa v ponedeljek. Upam, da se kje srečava. Se morava v ponedeljek še malo zmeniti.;)

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Urska61!!!!!
15.3.2005 20:50:02   
miska2004
Bom stiskala pesti za obe!!! Če jih bom že zase, lohk še na vaju mislm! Imam namreč na isti dan pregled po odnosu - da vidmo do kam pridejo naši plavalčki :ups:

Srečno:rozica:

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Urska61!!!!!
15.3.2005 22:26:44   
Urska61
Miska, držim pesti tudi zate!!:):)

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Urska61!!!!!
15.3.2005 22:50:02   
MašaS
Hoj!

Meni niso nič rekli za kakšne preiskave krvi gre. Ali ta hormonska preiskava sodi zraven k HSG-ju ali je to že druge vrste preiskava? No, imam spet en kup vprašanj :zmeden:
Res bi bilo lepo, če se kje srečava :bravo:, da malo ena drugo vzpodbujava. Če pa ne, bom držala pesti zate in za miško tudi. Se bom vsaj malo manj sama sebi smilila 8)
No, ampak, ko bomo dale to skozi, pa v nove boje :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: !!!!!

MašaS

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Urska61!!!!!
16.3.2005 6:54:04   
Urska61
Meni so rekli, da moram, ko dobom :hudicek: 2-4 dan dati kri, da mi pregledajo hormone, nato pa še največ 3 dni pred HSG za pregled levkocitov. Te izvide moram potem na HSG prinesti, da vidijo, če je vse OK, ker drugače ne delajo posega.
Verjetno bodo pa to tebi kar tam naredili, zato nič ne skrbi. Če ti je bilo tako naročeno, potem je v redu.
Lahko pa se po mojem slikanju kaj slišiva pa ti povem, kako je šlo (in te, upam, malo potolažim).

Čau!

Urška61

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Urska61!!!!!
16.3.2005 7:13:08   
MašaS
Ja, bi bilo zelo fino :bravo:. Piši mi na privat, da se zmeniva, OK?

Pozdravček!

MašaS

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Urska61!!!!!
16.3.2005 9:25:58   
Gea1
Držita se na HSG. Jaz pa sem se z zdravnico zmenila, da nič HSG-ja. Grem septembra kar na laparo in hitero.
Tako, da mi bo vsaj en pregled prihranjen.
Me je pa že zdaj strah in kaj šele bo. Tako da vaju čisto razumem, kako se počutita.
Tudi pri meni bo v začetku julija 2 leti odkar delava :duda:.

Držim pesti za čim manj bolečin! :miska:

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?