|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uroinfekt
27.2.2009 18:33:44   
LERO
Kako dolgo je pri vas trajlo, da ste se znebile bakterij? Meni so celo povzročile krče, zdaj pa me spodaj še vedno boli, nič ne morem delati ... Sem pa v 22. t. Amoksiklav in zinnat nista nič pomagala, tako da se to vleče že 2 meseca.

Kaj lahko pričakujem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uroinfekt
27.2.2009 19:31:45   
birdy
Punce še enkrat nazaj v porodnišnico...
Men je antibiotik prijel ful hitro, mislm, ta prvi mi ni prijel, sem začela bruhat in šla še enkrat v porodnišnico, pa ostala not zarad infuzije k sem jo dobila, dobila sem pa tud druge antibiotike in so mi v parih urah prijel, tam ene 8 urah ziher no. Kere AB sem mela pa ne vem,vem da so očitno ful redki ker sem samo eno škatlo dobila v dežurni lekarni v Lj., še dve škatli so pa sam v nm mel, in sploh nikjer drugje...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?