|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Urin in nosečnost
20.7.2005 15:44:27   
sonce 25
Zanima me, če katera ve kaj več o laboratorijskih preiskavah urina; npr.: kaj vse pokažejo in na kakšne težave lahko naletiš? Kaj pomeni, če je v urinu preveč beljakovin? Ali "slabi" urinski test pomeni nevarnost za razvoj in donositev ploda?
Res me zanima, če ima katera izkušnje s tem in hvaležna bi bila za iskren odgovor!

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Urin in nosečnost
20.7.2005 17:09:03   
lumpy
Julija, jaz sem ista.

Nisem sicer tretjic noseca , ampak prvic , toda tezave imam kako zauziti veliko tekocine!

Ze prej nisem veliko pila ( vem da premalo), sedaj pa se trudim na vse pretege pa mi ne uspeva najbolje. Na dan popijem od 1,5 litra do 2 litra, vec pa sploh ni sans, ze to se mi zdi veliko.
Tezav sicer do sedaj nisem imela, sem pa na prvem pregledu imela levkocite med 10 in 20 v urinu, kar je rekel g. da je na meji in naj le veliko pijem, vceraj sem preverila stanje in zopet levkociti na pohodu 15.

Kaj pa naj, saj se trudim, pa ne gre vec.

(odgovor članu sonce 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Urin in nosečnost
20.7.2005 19:54:22   
Mirna*
Zenske, samo pit je treba ful, pa je ok. Vsaj pri meni, k sem celo 1.nosecnost imela polome - vedno prevec cukra v urinu, ceprav nobenih sladkarij, blazna dieta,pa vseeno.
Tudi tokrat sem imela prevec glukoze, da sem sla 2 - krat na test za sladkorno. Zdaj pa spijem na dan vsaj 3-4 l vode. Res da to pomeni, da sem najvec casa na wc-ju, pa vseeno. Tud redim se normalno (1,5 kg / 4-5 tednov) , ceprav se vcasih kar malo basem:ups:

Pa nikol v zivljenju nisem marala vode, res ne, pa sem se nekako prepricala, da je bols, kot pa da me stalno na ene teste posilja itd. V plastenko (0.5) si nalijem vodo in to veckrat na dan. Pa mi kar pase. Vidm, da mi naredi le dobro.

lp, A

(odgovor članu sonce 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Urin in nosečnost
21.7.2005 12:30:16   
ribica.
Tudi jaz sem imela s tem mal problemov. Predvsem je pa problem v tem, če ni potrebe po tekočini. Jaz je skoraj nikoli ne čutim. Zdi se mi, da je najbolje, da si naliješ vodo v literski vrč in zraven pustiš kozarec in potem vskič ko prideš mimo, mal popiješ. Pri meni je to še najbolj zaleglo.

(odgovor članu sonce 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?