|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Urikult
27.2.2009 18:33:04   
LERO
Kako dolgo je pri vas trajlo, da ste se znebile bakterij? Meni so celo povzročile krče, zdaj pa me spodaj še vedno boli, nič ne morem delati ... Sem pa v 22. t. Amoksiklav in zinnat nista nič pomagala, tako da se to vleče že 2 meseca.

Kaj lahko pričakujem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Urikult
27.2.2009 18:35:00   
LERO
Ups, sem dvakrat poslala.

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2009 18:49:52   
piamaria
Uroinfekt sem imela 10 dni, sem jedla antibiotik in nato je bil že naslednji test ok.
Bakt. so izginile...ampak se pa lahko hitro ponovi ja, če premalo piješ....tko da.....jaz sem se potem silila pit vsaki dve uriuser posted image

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2009 19:02:14   
LERO
Jaz spijem okrog 3 litre, včasih utdi več. Nič mi ni jasno. Že zdaj sem bila 4 dni v bolnici, me pa skrbi, da me bodo potem spet poslali, ko bo izvid, saj se nič ne izboljšal. Krčev sicer nimam več, no, razen včasih, me pa skoraj skoz boli. Po vrh vsega imam že kak mesec trd trebuh, zmehča se le, če se na vležem na hrbet, to pa je zdaj težko, ker me potem spodaj še bolj boli.

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?