Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Urejanje preživnine na sodišču 1.5.2007 13:39:49
|
|
|
|
bajsek
|
Čao! Sicerje tega skoraj že dve leti, ampak... Bebice ne furaj sabo ker ti lahko obravnavo prestavijo in morš potem tam čakat ker ne veš kdaj pride sodnik (midva sva čakala 1,5 ure) - razen če maš tko potrpežljivega OTROKA! vprašajo vaju kaj vse imata v lasti (stanovanje, avto, podjetje, kokšni dohodki,...), potem se strinja ali pa spremeni znesek preživnine in vpraša še o stikih z otrokom in pa o načinu in datumu plačila preživnine. Kaj morš met sabo sem pa že mal pozabla: sigurn osebni dokument verjetno tud rojstni list od otroka (mogoče še potrdilo o očetovstvu). lp
|
|
|
|
RE: Urejanje preživnine na sodišču 1.5.2007 14:40:27
|
|
|
|
digi
|
Pri na sje bilo to tako: šli smo po list na sodišče, ga izpolnili, dodali potrebne dokumente: plačilna lista itd., potem smo dobili vabilo na obravnavo al kak se že reče, prišli tja, čez tri minute bili na rsti, oba sva podpisala, povedala sodnica, da ne erbama nič en po drugem, temveč da je dedič otrok in to je to, še osebnega dokumenta nisva rabla zraven....
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?