Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ureditev otroške sobice 1.1.2011 15:20:04
|
|
|
|
emibu
|
Pozdravljene, Pohištvo že imamo namreč počasi se slimo na svoje in urejamo tudi otroško sobico v kateri bo: omara,pisalna miza,postelja,komoda,nočna,igralni kotiček,hišica za igranje... Zanima me kje lahko kupim kakšne zanimive police,seeže,stolčke,mizice,nalepkice za steno,in druge zanimive ter zvirne stvari za v sobo..Želčim da bi bla karseda prijetna udobna tako za spanje kot za igro (priznam,malo tut za mojo dušo) Če bi bilo možno bi mi najbol ustrezalo preko e-trgovine :) Prosim pa samo ne ikee...imam predaleč do gor..
|
|
RE: Ureditev otroške sobice 1.1.2011 19:34:33
|
|
|
|
Putka
|
Dobro vprašanje.. če hočeš preko spleta kupovat, imaš vsaj pri dodatkih ogromno izbire. Malo brskalnik vklopi, je cel kup online trgovin, vsaj za tapete, tekstil, nalepke... Meni je blazno všeč Haba, imaš tudi na netu praktično celotno kolekcijo, samo ne vem koliko se pri nas dobi.. Mislim da je www.haba.de Ali pa Kerin.Povirk: tukaj je pa seveda odvisno od tega, koliko si pripravljena plačati za posebne kose. ker vse zgoraj našteto je precej dražje kot Ikea ali Lesnina.. Če imaš pa dobro idejo, lahko pa ogromno sam narediš (mizar ali hobi program)..
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.