Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Uradniki..... matr jim sibirsko 23.8.2005 17:49:47
|
|
|
|
CatJa
|
.... sibirsko .... :)- :)- :)-
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2005 17:51:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Uradniki..... matr jim sibirsko 23.8.2005 18:10:14
|
|
|
|
SANDY
|
nalin hude slikce delaš!! Uradniki so pač uradniki, ki se jim ponavad po parih letih že nč več ne ljubi delat8)8)
|
|
|
|
Uradniki..... matr jim sibirsko 23.8.2005 18:29:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Matovilčica, ko jih boš imela 35, ti bodo pa vse kolegice fovš, ker te bodo vsi imeli za 25-letnico. Mi je znano ja, kako je to, ker te nobeden ne jemlje resno, pa še eno leto sem starejša od tebe. Moji šefici je celo en tip težil, da od kdaj pa zaposluje mladoletno delovno silo. Pa kakšen 18-letnik se me loti osvajat in je potem malo presenečen, ko mu rečem, da je malo premlad zame:)-:)-:)-:)-:)-:)-.
|
|
|
|
Uradniki..... matr jim sibirsko 23.8.2005 18:33:44
|
|
|
|
sicilija
|
Eh, tudi jaz imam podobne izkusnje in me imajo vsi za gospodicno, ceprav nosim porocni prstan in jih bom letos dopolnila 30 in sem "v pricakovanju"... Bos videla, ko bova imele 40 let nama bodo vsi zavidali mladosten videz!!!
|
|
|
|
Uradniki..... matr jim sibirsko 23.8.2005 19:47:31
|
|
|
|
Moyca_
|
:)-:)-:)-:)-:)-takšno zgodbo bi lahko sama napisala:)-:)-:)-:)-:)-. Saj mi je vedno bolj všeč;)
|
|
|
|
Uradniki..... matr jim sibirsko 23.8.2005 20:11:01
|
|
|
|
Mina1
|
MOTOVILCICA: letos bom stara 36, pa ti povem, da zgledam dosti mlajše, tako se oblačim, počutim, skratka delujem skoraj otročje. In imam zato vedno probleme:zmeden2:. Ko sem si rihtala kredit oz. spraševala zanj, so mi rekli, naj pripeljem mami s seboj, a si predstavljaš. Sem se skoraj zjokala od hudega. Nekja let nazaj seveda, da dol padeš in tako:(( Ampak, tako kot je ena že napisala - me se ne staramo:)-:)-:)- Drži se, pa-pa Mina1
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2005 21:06:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Uradniki..... matr jim sibirsko 23.8.2005 21:07:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, to pa res. Pa še faj ti bo kr boš na obletnicah naj naj. Tko k jest 8)
|
|
|
|
Uradniki..... matr jim sibirsko 23.8.2005 21:13:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh no sej na splošno mi je kr zabavno ko ljudje nardijo take face ko povem kolk sem stara...Pa ko se muloti iz SŠ neki trudjo me osvajat.... Sam dans mi je pa pisker gor dvignilo.... Sam Nalin ti pa niti ne zgledaš tolk fejst mlada.... poglej moje albume (aja prej me še za geslo vprašaj:)- )boš vidla mladost:zmeden2::)-
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2005 21:38:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2005 21:41:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?