|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Upravniki
7.9.2007 7:47:53   
Tiamo
Punce, tiste, ki živite v bloku, katere upravnike imate in kako ste zadovoljne z njimi? In, če imate podjetje oz. s.p., ki zadolženo za dela hišnika in čistilke, napišite katero podjetje in kako ste zadovljni.

Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Upravniki
7.9.2007 8:08:10   
Anonimen
Mi imamo SPL pa je en kuuser posted image . Nič od nič.
Drugače so nam pa danes zjutraj prvič zakurili.user posted image  
Čistilka je ena stanovalka, hišnik in kurjač pa isto.

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2007 9:30:44   
jagoda77
mi mamo tud SPL, pa bi jih najraje poslala nekam, skoz nam vlamljajo v blok, kradejo po garaži avte ali avtodele in kaj kdorkoli naredi, nič... smo se pritožili in da bi poskrbeli za varnost, hja itak, nič ni blo od tega. Prejšnji teden sem dobila pa na položnic še uno tablico nad vrati za plačat in to 6€ user posted image . Lahko bi nam dal možnost izbire, da si sami označimo, ker bi stiskala pa nalepko prpopala nad vrata... pa raje za 6€ grem na pico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2007 10:02:58   
Tiamo
hvala, potem SPL definitivno odpade....

Upam ,da se še katera javi k imajo upravnika Želvo ali Domo!

A katera slučajno dela pri kakšem takem podjetju?

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2007 10:04:42   
lemavrica
Imamo Gradalis in ni pol user posted image  vreden, pa upravnik ki ima nas čez tud ne. Vse kar ga briga je kako bo vsako leto zapravil ves denar ki je v rezervenm skladu, če se da pa še malo več.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.9.2007 10:57:04   
kobacaj
Živjo!

Mi pa imamo Stanovanjska zadruga Tomačevo Jarše 88 (tako se imenuje) in je user posted image , zdaj smo ga sicer že malo zdresirali in so vsaj približno pravično razdeljeni stroški. Takoj, ko nas je pa prevzel je pa računal kar na približno, ne glede na to da imamo vsak svoj števec.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.9.2007 12:18:13   
mojsoncek
Pri mojih starsih imajo Zelvo, pa tudi niso ravno pohvale vredni. Da o njihovem racunovodstvu niti ne govorim.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu kobacaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.9.2007 14:01:46   
Anonimen
Hehe, okrog SPLa vedno tolk ljubezni veje user posted image user posted image user posted image  

A je katera iz centra in SPL upravlja?

Pri nas se v stolpnici upravljamo sami.

LP

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 7.9.2007 14:03:31 >

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?