Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Uporabik še ni nastavil zadnjega statusa 7.8.2009 7:58:39
|
|
|
|
urška
|
to sem hotla že jaz vprašat, ampak sem potem itak ugotovila, da teme ne bom našla, tko da nima smisla
|
|
|
|
RE: Uporabik še ni nastavil zadnjega statusa 7.8.2009 8:08:13
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem sicer dobila polovični odgovor: klikneš na svoje ime in tam imaš možnost "Jaz na forumih". hudič je, ker je tam le zadnjih 10 odgovorov. zato si pomagam z naprednim iskanjem, ki pa je tudi skrit. najprej moraš kliknit desno zgoraj na lupo in šele nato se na naslednji strani pokaže link do naprednega iskanja. še vedno se sprašujem, kdo testira uporabo RR-ja, preden posodobijo celoten portal
< Sporočilo je popravil natasa77 -- 7.8.2009 8:10:30 >
|
|
|
|
RE: Uporabik še ni nastavil zadnjega statusa 7.8.2009 17:18:28
|
|
|
|
Splišni
|
Potem pa najboljše, če se še kaj spomniš od kakšne teme, če bi še kaj rad dodal, da novo temo odpreš. Bo pa polno tem zaradi ene stvari odprtih. Saj če hočejo, imajo lahko tudi tako. Zarad mene.
|
|
|
|
RE: Uporabik še ni nastavil zadnjega statusa 3.9.2009 21:39:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 še vedno se sprašujem, kdo testira uporabo RR-ja, preden posodobijo celoten portal En testis, ziher, drugače ne bi bilo tako trapasto vse skupaj.
|
|
|
|
RE: Uporabik še ni nastavil zadnjega statusa 4.9.2009 9:12:39
|
|
|
|
Jerneja_
|
To je vse povezano s tem, kako imate nastavljen vaš profil. Če kliknete na moje ime (Jerneja RR) se vam odprejo teme v katerij sodelujem, ker imam tako nastavljeno v zasebnih nastavitvah, ki so povezane z nastavitvijo profila, mojimi nastavitvami in zasebnostjo (moja RR--> moj profil--> moje nastavitve--> zasebnost). Prosim poglejte v mojem profilu, če je to, kar iščete, da vam pomagam nastaviti, če bo potrebno (moje aktivnosti, moji albumi, jaz na forumih so področja, ki si jih lahko ogledate). LP Jerneja
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.пеперутка16Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?Da. (
86%)
Ne. (
14%)
Število vseh glasov: 7Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!