|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uporaba previjalne mize
16.10.2006 8:03:12   
ana25
Pozdravljene,

Jaz sem še v pričakovanju, PDP 13.11.2006. Zanima pa me, kakšne imate izkušnje oziroma kako ste si uredile previjanje vaših otrok na previjalnih mizah, ki imajo na vrhu samo previjalno podlogo. Jaz sem namreč bobila tako previjalno, ki ima na vrhu to peno za previjanje, spodaj, banjica in še dve polički odprti.

Sedaj pa ne vem kako naj bi tukaj previl otroka, kje naj bi imel vodo in vse ostale pripomočke, kot kažejo v babiški šoli bi morala imeti skoraj en meter okoli previjalne za vse stvari pri roki.

Hvala za vaše izkušnje in nasvete.

LP
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uporaba previjalne mize
16.10.2006 8:47:37   
sisi80
Tudi jaz sem dobila takšno previjalno. Banjico sem vzela ven, s tem pridobila še en predal. Tako uporabljam previjalno res samo za previjat, notri imam oblačila in kozmetiko. Prve tri mesece smo ga kopali v banjici, ki smo jo postavili na mizo, zdaj pa kar v naši kadi, saj je postal pravi razgrajač in je bilo vse polito.

(odgovor članu ana25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Uporaba previjalne mize
16.10.2006 9:04:51   
bobika
Jaz sem si želela previjalno z veliko previjalno gobo - to je skoraj za dve tisti mali. Kupili smo kar eno komodo v ikei in nannjo namontirali leseno ploščo velikosti podloge. Naši prijatelji so enako naredili na previjalno kot jo opisuješ ti. Banica pa tako pravijo, da ni najbolj uporabna.
Od začetka sem imela dovolj prostora za vodo in ostale pripomočke na previjalni. V enem škafeku sem imela vodo v drugem pa zložene kremice, alkohol,vatice in vse kar sem potrebovala za vsakdanjo nego. Ostalo pa v predalih. To se je obneslo do nekje 5,6 meseca potem pa je postala precej živahna in je bilo potrebno vse to umakniti iz previjalne. Kupili smo poličke in sedaj imam to vse dano na poličkah.

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Uporaba previjalne mize
16.10.2006 9:29:49   
Katrin
Mi imamo previjalno mizo narejeno po meri z dvema velikima predaloma in veliko površino zgoraj. Ko smo se kopali še v banjici, sem banjico postavila v kopalnico, kopalnico prej segrela in smo čofali. Potem smo se zavili v brisačo in odšli v sobo.

Veliko sreče user posted image

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Uporaba previjalne mize
16.10.2006 12:47:31   
žiža
jaz sem pri ta prvi imela tako , ki ima zadaj podaljšek, ke ga potem odmontiraš in naprej uporabljaš samo omarico. Ima tri globoke predale in tri police. Dovolj prostora za vsa oblačila, plenice, kremice. Na vrhu je pa tako velika da pride gor ta velika podloga iz pene . Kupli smo jo v Rutarju. Uporabljali smo jo do enega desetega meseca, potem pa ni blo več šans da bi pri miru gor ležala. Zato sem jo potem previjala na postelji. Zdej pri ta drugem pa nismo več montirali nazaj tiste dile, ampak imam v kopalnici na stroju tisto podlogo, ki gilh gor sede. PA zraven na steno smo dve polički našraufali, vodo imam na dosegu, kopamo se itak v kopalnici. PA še koš za plenice imam zraven, tako da je meni ful bolj praktično.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Uporaba previjalne mize
16.10.2006 13:59:12   
mama5
Mi smo tudi dobili tako previjalno kot Ana25. Pa smo razšraufali in uporabljamo samo zgornji del, ki smo ga dali na pralni stroj, vse je blizu vode... in je super praktično...

lp

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Uporaba previjalne mize
16.10.2006 14:04:42   
Tiamo
Kolegica je imela isti problem, potem pa ji je partner nad previjalno, ki je stala ob steni, namontiral še eno polico, kjer je imela vse potrebno.

(odgovor članu mama5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Uporaba previjalne mize
16.10.2006 14:22:03   
pat
mi imao takšno mizico. ko so majhni gre vse tako kot so te učili v šoli, le kopali nismo nikoli tam notr, ker imamo previjalno v spalnici. najprej smo jo kopalni v tisti banci na stolu, potem pa kr v kadi, kjer veliko bolj uživa. drugače pa tudi kasneje, ko so otroci večji (naša je 10 mes) se da vse zmenit - mi imamo še danes na previjalni kremo in škatlo robčkov - mala jih pač ne sme prijemat in to je to. meni je takšna mizica super.

_____________________________

http://rebeka.moj-album.com
ugodno oblačila na http://rebeka-prodaja.moj-album.com

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Uporaba previjalne mize
17.10.2006 16:15:40   
blak
Jaz imam tako mizo, ki ima "izvlečno" banjico. To pomeni, da je banjica sicer skrita pod podlogo, ko pa jo rabiš, imaš pri strani neko izvlečno stojalo, na katero daš banjico. Ne vem, če si razumela. Je pa od Brevi-ja, na njihovi spletni strani je slika in opis. Ima pa 4 predale, v katerih imam kozmetiko, plenice, pižamice in vsa njegova oblačilca (razen jaknic in čeveljčkov). Tudi sama banjica je v redu (še patronažna je bila presenečena), saj je precej globoka in ima ravno dno. Še zdaj (imamo skoraj 7m) se kopamo v njej.
Ti pa vsekakor priporočam, da si mizo namestiš v kopalnico. Tam imaš vodo in je verjetno najtoplejši prostor v stanovanju. To, da imaš vodo v bližini, je po moje ful pomembno, še posebno na začetku, ko otroček večkrat kaka (tudi pri odprti plenici!).

(odgovor članu ana25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Uporaba previjalne mize
17.10.2006 21:17:18   
ana25
Punce,

Najlepša hvala za vse nasvete. Sedaj sem nekako skombinirala še eno mizico zraven, da bom gor zložila stvari. Če pa ne bo šlo, pa lahko vedno dam dol podlogo in na stroj v kopalnici. Tam imam en problem, ker imam nad strojem boljer me je malo strah da se lahko otrok poškoduje. Sicer je dvignjen enih 40 cm samo vseeno, otroci se tako hitro začnejo premikati in plezati.

No čene bomo pa bolj strogi pri vzgoji, da je pač treba bit priden na previjalni mizici,

Hvala vamuser posted image

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako se živi brez mame? Težko. A nekateri ...
Kako živeti brez srca, pod katerim ste dihali in rasli, preden je svet postal nepredvidljiv.
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?